Hogyan táltosodhat meg a konyhában – egy telefonnal letudhatja a karácsonyi ünnepi menüt – ne főzzön, ne süssön Ritáék teljes diszkrécióval dolgoznak – a hűtőbe varázsolják amit a szemük szájuk kíván

Mostanában mást se hallok, mint hogy mi lesz  a karácsonyi menü. Érzékelem, hogy egyre inkább gasztrocentrikussá válunk. Enni, inni nemcsak muszáj. Kellemes  és szórakoztató ha kedvünkre való a menü. A háziasszonyok többsége kellemes foglalatoskodásnak tartja a konyhában való sürgést, forgást. A férfiak is egyre többen próbálnak kikapcsolódni a tűzhely mellett a  fakanál társaságában. A gond csupán annyi, hogy a rohanó világunkban egyre kevesebb idő marad a szakácsművészeti kísérletezésekre. Majd ha mégis a nagy munka után már nem is esik olyan jól a nagy gonddal szerkesztett fogások sorozata.

Török Rita, a miskolci Gasztroműhely üzletvezetője  06 70 4282057 – egy csodálatos ajánlattal rukkolt elő valamennyiünknek. Tessék elképzelni, hogy most karácsonykor nem kell szaladgálunk bevásárolni s szentestére mégis terülj asztalkám várja a családot. Nem kell főzögetni, elegendő összeírni, kiválasztani a kedven fogásokat. Mondjuk legyen finom harcsa halászlé, töltött káposzta finom házi kenyérrel, egy óriás bőségtál meg most egyszerre mindenkinek a kedvence. S önnek csak be kell diktálni a fenti számon, hogy mit és mikorra szeretné, hogy házhoz vigyék mindezt.  Ha megteszi ne feledkezzen el a bejgliről se. A gasztromühely mesterszakácsai a nagyi receptje alapján készítik a mákos és diós tekercseket. A hozzávaló tejben főzik, mazsolával citromhéjjal ízesítik, s még szilveszterre  is megőrzi a frissességét. Apropó, ez a különleges háziasszonyokat kímélő szolgáltatás akár a szilveszteri házi bulikra is él. Ja és még nem is mondtam, teljes diszkrécióval dolgoznak. Képesek úgy biztosítani, szervezni mindezt, hogy a ház konyha tündérén kívül senki ne tudja meg.  Mindent előkészítenek s teljes konspirációval varázsolják a menüt a hűtőbe. Már tavaly is nagy gyakorlatot  szereztek ebben a küldetésben.

Önnek pedig csupán annyi a dolga, hogy a szakácskönyvekből vagy az internetről bemagolja a recepteket. Mert az ünnepi vacsoránál folyamatosan faggatják majd, hogy sikerült minden ilyen finomra. Ilyen háziasra. Csak azt hallja, hogy Ön megtáltosodott a karácsonyi főzésben. Rita meg ígéri számíthat a teljes titoktartásra.

Tárcsázza a számát, s rendeljen. A Gasztroműhely  várja a hívásukat.

egyunkegymasert_ad_etterem

karácsonyi kép