Megjelent a Kontúr magazin – sikeres,  menő emberek újságja – fogadás a legújabb szám megjelenésére
Deutsch Miklós az immár 25 esztendős Calypso étterem tulajdonosa, mögötte Deák Attila az Észak Üvért ügyvezetője

A Russmédia egyik legsikeresebb alkalmi kiadványa a Kontúr magazin. Ez a reprezentatív, színes olvasnivaló hű tükörképe a régió egyre erőteljesebb lokálpatriotizmusának. A Kontúr valamennyi számában a megye kiváló társadalmi, gazdasági szereplőit mutatjuk be. Valamennyien példaképek lehetnek, akik büszkék az elért eredményeikre.  S szívesen megosztják az életben elért sikereik titkát. Immár hagyomány, hogy a magazinban szereplők egy fogadás keretében ünneplik meg a legfrissebb kiadványt. A lapot az Észak újságírói szerkesztik. Számukra ennek az összeállítása, megalkotása megannyi kihívás. Úgy kell a sikeres embereket bemutatni, megszólaltatni, hogy a tartalom senki nem számára ne legyen hivalkodó. Már a szereplők kiválasztása se egyszerű feladat. Ezért gondoltuk, hogy a Kontúrban szereplők és az Olvasóik is ajánlhatnak olyan sikeres vállalkozókat, akik a következő számban szívesen megosztják történeteiket mindannyiunkkal.

Kiss László, lapcsoport főszerkesztő dr. Barkóczi Istvánnal a FUX Zrt tulajdonosával és Demeter Ervin kormány megbízottal
Kondás Vilmos a Géniusz könyváruház tulajdonosa a legújabb szám címoldalán szerepel.Vilmos egy showmen – megosztotta élményeit a könyves munka rejtelmeiről . Magam is megtapasztaltam, írni, könyvet kiadni mindenki tud.  A művészet – az eladás.
Egy kis kulisszatitok – szóval ez jelent meg a mostani számban dr. Csiba Gábor főigazgatóról. Ment a találgatás, Kerényi László melyik fotóját tegyük ki illusztrációként. Végül a többségi szavazatok alapján döntöttünk.
Ez a kép is jól sikerült. Még se ez került a magazinba. Egy másik. Hogy mi van azon – tessék megvenni és elolvasni. Érdemes.( A főigazgató úr kerékpáron – egyébként közismert, hogy drótszamáron közlekedik, ha csak teheti.)