Több mint 5 éve jól bevezetett Pizzéria, Murau-Kreischberg legjobb helyén eladó!
hirlevel-fejlec-2012.jpg
Több mint 5 éve jól bevezetett Pizzéria, Murau-Kreischberg legjobb helyén eladó!

Ausztriai-ingatlanok_Video_Elado_pizzeria_Murau-Kreischberg-550.jpg

Ez a pizzéria teljesen felszerelt, szinte új rozsdamentes konyhával, télikerttel, terasszal rendelkezik. Elhelyezkedés szempontjából a Murau-Kreischberg régió leg előnyösebb helyén fekszik. Közvetlenül a főúton, a kreischbergi sípálya elágazásánál fekszik. Egész évben folyamatos működést biztosít.

Jelenleg a helyi fogyasztáson felül naponta sok pizzát rendelnek elvitelre. Ezen felül nagy lehetőséget jelent a kiszállítás elindítása. Az egész régióban nincs sajnos semmilyen kiszállítás. Ebben különösen érdekes, hogy több száz ágyas faházas üdülőfaluk vannak pár kilóméteres körzetben. Ezek kiszolgálása jelentős extra profitot jelenthet.

Az éttermi szint felett van egy nagy bálterem, ahol a szomszéd panzió (max 30 ágy) vendégei étkeznek. Ezért bérleti díjat fizet a panzió. Ezen felül van lehetőség az említett panzióval megállapodni, hogy az ellátás a pizzéria biztosítsa.

A pizzéria azonnal átvehető, és mivel teljesen felszerelt és minden engedélye megvan, ezért azonnal elindítható.

Ezen pizzéria kimondottan vendéglátósoknak ajánlott, akik maguk kívánják üzemeltetni. Nagy fejlődési potenciát tartalmaz, és kiváló megélhetést jelent élete végéig!

Ezen ingatlan teljesen jutalékmentes és az ár már magában foglalja a mellékköltségeket is.

A finanszírozáshoz legalább 50-55% önerő szükséges.

Képekért és részletekért KATTINTSON IDE!