Társasház-kezelők figyelem – Ismét konferencia lesz 2017. 04. 27.-én a Pannónia Hotelben, amely díjmentes, de regisztrációhoz kötött

 

Az előző (2016. októberben) megrendezésre került Miskolci Társasház-kezelők Közhasznú Egyesületének 10. éves jubileumi konferenciája nagy sikerrel zárult. Az Egyesület köszöni a résztvevők jelenlétét, a meghívott előadók részvételét és a LIZI LONDON Kft. támogatását. Külön örültek azon kedves vendégeknek, akik először vettek részt a rendezvényen. Bíznak benne, hogy az elhangzott információk megkönnyítik a napi problémáik megoldását, segítik a változó jogi környezetben való eligazodást és előrelépési, fejlődési, korszerűsítési lehetőségeket mutattak be. Várják Önöket, jelentkezzenek tagjaik sorába!

Miskolci Társasházkezelők Közhasznú Egyesület

3525 Miskolc, Szentpáli u. 5.

tel.: +36-70 601-11-95

e-mail: miskolcitke@upcmail.hu

web: www.mtke.hu

 

 

A rendezvény Fintor Zsolt  Duguláselhárítás Specialista előadásával indult:

Amíg jól működik, észre sem vesszük, hogy van lefolyónk. De ha FINTOROG A BÜDÖSTŐL…

Mindenkinek van rossz emléke, mivel jár, ha eldugult, ha büdös a lefolyó, ha nem lehet fürdeni és mosogatni (sőt WC-t használni), ráadásul mindez gyakran éppen hét végén történik. Vagyontárgyaink is veszélybe kerülnek, ha kiönt a szennyvíz.

Ilyenkor megoldás a felkészült, gyors és jó szakember. Fintor Zsolt 20 éve vízvezeték- és készülékszerelő, az utóbbi években pedig gépi duguláselhárításra specializálódott. Nagy gyakorlattal és hozzáértéssel falbontás nélkül(!) megoldja a problémákat. Miskolc területén hétköznapokon 9-18 óra között kiszállási díj nélkül dolgozik, de hívhatják éjszaka, hétvégén vagy ünnepnapokon is. A duguláselhárítás mellett vízvezeték szerelési munkát is végez.

 

Küldetése: Az Ön otthonának tiszta kényelme.

Célja: A dugulás mielőbbi, falbontás nélküli  megszüntetése. Otthonának megvédése az esetleges vízkártól, a büdösség megszüntetése. Kitisztított, funkciójának megfelelően működő lefolyó. A munkavégzés után tisztaságot hagynak.

Munkájuk eredménye: Azonnal használható, tiszta helyiségek.

Fintor Zsolt szolgáltatásait folyamatosan bővíti, az újdonságokról a konferencián fog beszámolni.

 

Elérhetőség: Fintor Zsolt 06-30/229-6420

www.duguláselhárítás.com