Miskolcon tart fórumot a Vigadóban – akinek nincs meg ez a könyv most még megveheti

Miskolcon lesz a héten  Gyurcsány Ferenc a DK elnöke. A miskolci Vigadóban tart fórumot.Aki nem tudná, valamikor négy esztendeje írtam egy könyvet Gyurcsány szabadon címmel. Aki szeretné elolvasni jelezze – van még belőle.

Ez se ma volt
Három napig tartott az interjú kötet összeállítása. Jöttek a kérdések – majd elnök út minden válasz előtt nagyot sóhajtott. Becsületére legyen mondva, semmi nem volt tabu, a kényes kérdésekre is próbált megválaszolni. Érdemes elolvasni. Nem véletlenül nyomták háromszor is újra
Ezt is kisütötte – megfőzte
Ma már ilyen képet aligha tudnánk csinálni
fhsportmingyurcsan
Ennek a fotónak érdekes az előélete. Gyurcsányt senki se ismerte ezen a balatonszárszói találkozón. Amikor elkészült a kép senki nem tudta megmondani, kik vannak rajta. Én se tudtam ki ez a magas nyurga ember. Valaki elárulta, hogy Medgyessi Pétert kísérte el. Még nem volt sportminiszter. Tessék jól megnézni – szerintem már tudta, mire készül.
Ez Pesten a Szamos cukrászdában készült – a könyvnap előtt tartottunk egy előzetes bemutatót. Igyekeztem ellopni a showt. Bár én írtam a miniszterelnök úr nem sok lehetőséget hagyott a szereplésemre. Mérgemben kibeszéltem mik voltak azok amelyek a kérésére kimaradtak a könyvből. Ha azok benne maradhattak volna nagyobb lett volna a durranás. Különben az akkori júniusi Vörösmarty téri könyvnapon annyian jöttek dedikáltatni, hogy majdnem ránk borították a sátrat.