Jó ha tudja – nálunk a legdrágább az iPhone 7 – Ausztriában is olcsóbb 30 ezer forinttal – a jövedelmünkhöz szabták
 

Nem ma döntenek Franciaország sorsáról

Európa szeme Franciaországon, ám az, hogy milyen irányba megy Európa második legfontosabb országa nem ma dől el: a „nagy“ dolgok egy hónap múlva történnek majd, amikor a franciák, szintén kétfordulós választáson az új országgyűlés összetételéről szavaznak majd. És ott nem a mostani győztes jelölt fogja vinni a prímet, hanem azok a pártok, amelyek ma nem is szállhattak be a ringbe, mert képviselőik már az első körben kiestek. A választás igazi tétjéről ITT olvashat bővebben!

Két vélemény a CEU-ról

Változatlanul fontos téma a világsajtóban Orbán Viktor harca a liberális nyugati értelmiség ellen, amelynek jelképe a budapesti egyetem lett. Ezzel foglalkozik a „sorosellenességgel” aligha vádolható Bloomberg elemzés, ugyanakkor egy magyar cikk szerint, jogilag van tisztáznivaló a CEU körül.

Ne többet, hanem okosabban dolgozz!

Biztosan Ön is érezte már úgy, hogy összecsaptak feje felett a hullámok, és képtelen időben elvégezni a feladatait. Ilyenkor persze elkezdünk korábban dolgozni, tovább maradunk bent, ám hiába a fáradtság, a stressz miatt nehezen megy az elalvás. Ez persze olyan ördögi kör, amiből nagyon nehéz kitörni. Íme 10 tipp, hogyan turbózhatja fel magát.

30 ezerrel drágább az iPhone 7 nálunk, mint Ausztriában

A Business Insider összeállításából kiderül, hogy az iPhone 7-es telefonokért az USA-ban és Japánban kell a legkevesebbet fizetnie a vevőknek, míg márkaüzletben vásárolva Törökországban a legdrágább. Bár a magyarországi árat nem tették be, mi természetesen kikerestük: jelenleg 294 990 Ft-ba (1031 dollárba) kerül egy 128 Gb-os iPhone 7 készülék nálunk. Kattintson a listáért!

A világ legdrágább fürdőszobái

XXII Caratnak hívják a világ aktuálisan legdrágább luxusvilla projektjét, melyet természetesen a Dubai előtt létrehozott mesterséges szigeten építenek. A szupergazdagok számára fenntartott hét hálószobás házak fürdőszobái 1 millió dollárért épültek, A fürdőkádakat firenzei szakemberek Dél-Amerikából importált, egyenként 10 tonnás szikladarabokba vájták. Az orosz ingatlanfejlesztő által épített villák közül a legolcsóbb 11, míg a legdrágább 24 millió dollár. A perzsa öbölben az év 8 hónapjában tombol a kánikula, igaz legalább nem kell adót fizetni. Nézze meg szédületes képeinket!

+1. A Szabad Tér Színház és a Haszon Lapkiadó ajánlata

Szeretnénk Önt is vendégül látni Budapest két nyári színházában: a Margitszigeten és a Városmajorban. A Haszon Napindító Hírlevélének olvasói 20 százalékos jegyár-kedvezményben részesülnek. Az előadások bemutatása és a kedvezményes jegyvásárlás online, bankkártyás fizetéssel kényelmesen és gyorsan ITT érhető el.  A kiválasztott előadás jegyvásárlási linkjére kattintva válassza ki ülőhelyét; a jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód felülethez írja be a megadott kuponkódot: BNYF1, így tudja érvényesíteni az akciót. Az ajánlat május 5. és május 31. közötti időszakban vehető igénybe. A Budapesti Nyári Fesztivál idén a „Kultúrák és kontinensek fesztiválja”. Váltsa meg jegyét már most, kedvező áron a legjobb helyekre! Élvezze 5 kontinens világsztárjainak szuperprodukciót a Margitsziget páratlan nyári színházában és a színházi előadásokat-koncerteket a Városmajori Szabadtéri Színpadon!

 

Ha Ön is kedveli a Haszon reggeli hírlevelét, kérjük, ajánlja ismerőseinek, üzleti partnereinek is! Kattintson ide!