Magam is bejelölöm –  mi érdekli a kedves Olvasót – ide akár írhatnak is – a gráf titkai egyenesben

Na elárulom, egyébként se titok. Ez a háztáji portál aminek egyetlen bevételi forrása a reklám vírusként osztódik a közösségi oldalakon. Persze automatikusan. S tegyem hozzá jóindulatúan, tehát ne tessék tartani a fertőzéstől.  Olyan tűzfalam van, hogy alig látszom ki mögüle. Egy ilyen oldalnál az is fontos, hogy minél többen olvassák.

A számokat igyekszem a hirdetőim elé tárni. Nincs is meggyőzőbb érvem, hogy ezt már hetente 40-60 ezren böngészik. A minőségi és a mennyiségi növekedést nehéz szinkronban  tartani. Először is olyan provokatív, figyelemfelkeltő írásokkal kell bombázni az Olvasót  ami akár érdekelheti is.

Persze, hogy mi az ami igazán megfogja a mélyen tisztelt publikumot azt nehéz megválasztani.  Véletlen, s sorszerű témák is fókuszba kerülhetnek.  Elárulom azt is, hogy érdekel kik az Olvasóim. Ha akad köztük ismeretlen, úgynevezett idetévedő bejelzem a facén. Ismerősként megjelölöm mint a képen látható négylábú. A nagy többség nem veszi tolakodásnak, sőt még meg is köszönik. Ilyenkor ellágyulok. Bár ha belegondolok, hogy közülük sok százan lehetnek akik az utcán aligha ismernének meg. Én se. Tök idegenként elmennénk egymás mellett.

Persze vannak akik rám köszönnek, biccentenek vagy megkísérlik. Ilyenkor elröstellem, hogy nem én tettem meg elsőre.

S folytatom. A legolvasottabb témák mindig szomorúak. Az elhalálozások azok , különösen a hirtelen bekövetkezettek kibillentik az olvasottsági mérő mutatóját.  Volt két körzeti orvos, utoljára a dr. Czenke Livia akinek a nekrológját több mint húszezren olvasták.  Szegény Pásztor Albertét most ennél is többen. Reagáltak is. Volt aki szóvá  tette, nem kellő tisztelettel írtam Róla.  Mások viszont éppen ezt a fajta emberi hozzáállást dicsérték.

Most nézem olyan 2439 kedvelője van a gráfnak. Sokuknak van ide meghívása, de nem jelölték vissza a felkérést. Sebaj. Más. Van egy új Olvasó is íróvá avanzsál. Nem árulom el, hogy mi az amit már monogrammal jegyzett a gráfon. Most jelezte, rendszeresen akar itt publikálni.  Ugyanerre biztatnék mindenkit.