Álljunk ki Magyarországért! –   Csöbör Katalin lakossági fórumának vendége Kovács Zoltán kormányszóvivő – Kerényi László képei

Országszerte folytatódik a sikeres Nemzeti Konzultáció. Csöbör Katalin a Fidesz országgyűlési képviselője nemrégiben Kubatov Gábor pártigazgatóval tartott közös előadást és fórumot a miskolci galériában. Tegnap este pedig dr. Kovács Zoltán kormányszóvivő, a Nemzetközi Kommunikációs Iroda vezetője volt a nemzeti konzultáció vendége.

Csöbör Katalin Álljunk ki Magyarországért címmel megrendezett teltházas lakossági fórumon megerősítette a kormány eltökélt szándéka, hogy nem adjuk fel a történelmi, kulturális örökségünk egységét. Szolidárisak vagyunk a háborúk sújtotta menekültekkel és a még jobb élet reményében elvándorló gazdasági menekültekkel is. Ennek ellenére a világban végbemenő kedvezőtlen változások okozta politikai, gazdasági feszültségek megszüntetésére se fogadhatjuk el az unió vezetése által erőltetett kvótarendszert.

A kormányszóvivő őszintén vázolta, hogy a magyar kormány ellenállása milyen reakciókkal járhat majd az unióban. Hozzátette véleményünkkel nem vagyunk egyedül Európában. A Nagy Britanniában történt újabb merénylet is rávilágított, hogy az ellenőrizetlen menekültáradat befogadásával milyen kockázatot vállalunk.

A fórumon jelen volt Lévay Adrienn, a Nő a siker alapítvány elnöke, aki is köszönetet mondott a fórum megrendezéséért. Hangsúlyozta, folytatni kell a lakosság tájékoztatását, hogy ebben az ügyben erős, szilárd hátországa legyen a kormánynak az unióval való tárgyalásokon.

A rendezvény után készítettem egy interjút dr. Kovács Zoltán kormány szóvivővel ami hamarosan megjelenik az Északban. Kerényi László felvételei