CHINA SMART EXPO 2017 – június első két napja    –  XXL  Kinai vasar – még hátra van  – óriási az érdeklődés – dübörög a biznisz  – Kerényi László felvételei

A China Smart Expo-t idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a China Mart Project Centerben, Budapesten. A rendezvény mára a közép-kelet-európai régió legnagyobb kínai üzleti vásárává vált.

A kiállítás időpontja: 2017 május 31 – június 2.

Most néhány helyszíni képet közreadunk. Később teljes összefoglalóval jelentkezem a vásár eseményeiről  Ugyancsak Kerényi László kéőpeivel.

Szervezők:

A rendezvény főszervezője a kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM), és  a társszervezők, a CECZ (Central-European Trade and Cooperation Zone), valamint a ChinaCham Hungary (Kínai Kereskedelmi Kamara) széles körű szolgáltatásokkal segítik a közép-kelet-európai vállalkozásokat, hogy kínai üzleti partnereket találjanak.

 

Kiállítók

Közel 200 kiállító cég jelenik meg, 13 iparágat képviselve. A China Smart Expo-n megjelenő cégek kivétel nélkül a Kínai Kereskedelmi Minisztérium által ajánlott és leinformált vállalkozások, melyek közül néhány már rendelkezik magyarországi partnerekkel, de többségük most kíván az az európai piacokra belépni. A szervezők lehetőséget biztosítanak, hogy a regisztrált látogatók már a rendezvény megkezdése előtt időpontot foglaljanak személyes tárgyalásokra a kiválasztott kiállító cégekkel. Ehhez tárgyalót és igény esetén tolmácsot is biztosít a China Smart Expo. A lehetőségekről részletes tájékoztatás található a rendezvény honlapján.

Látogatók

Évről évre nő az érdeklődés a kínai gyártókat és kereskedőket felvonultató rendezvény iránt. A látogatói regisztráció jelenleg is zajlik, az eddigiek azt mutatják, hogy bár a magyar cégvezetők jelentkeznek legnagyobb arányban, de a régió több országából (Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Románia, Szlovénia) is érkeznek látogatók a 3 napos rendezvényre. A kiállításra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szolgáltatások

A szervezők a tárgyalások megkönnyítésén túl is segítik a sikeres üzletek létrejöttét. Emellett a China Smart Expo szervezői részt vállalnak az új termékek piacra lépésében is.  Új üzleti együttműködés kiépítése esetén  1 teljes évre bemutatótermet bocsátanak a hazai vállalkozó rendelkezésére Budapesten, a China Mart Project Centerben. Szállítmányozási kérdésekben, CECZ csoporthoz tartozó   GHIBLI Kft.-hez lehet fordulnia, mely komoly tapasztalatokkal bír halmozott fel a kínai áruk behozatalával kapcsolatban.

Helyszín

A China Smart Expo (1152 Budapest, Szentmihályi út 171.) jól megközelíthető helyszínen látogatható, ingyenes parkolóval és a rendezvényhez igazodó nyitva tartással. A Project Center majd egy évtizede a kínai cégek kiállítási központjaként működik: 43 000 négyzetméteren a kínai márkákat ismertető bemutatótermei mellett több sikeres magyar és nemzetközi vállalkozásnak ad helyet. Az itt működő Project Center közel   10.000 négyzetméteren mutatja be többek között Kína Shandong, Hebei, Guangxi tartományainak és Shanghai, Ningbo és Linyi városainak kiemelkedő vállalatait, termékeit.

További információ és interjúkérés:

Zsuzsanna Gál

Client Management Specialist

zsuzsanna.gal@cecz.eu

 

CECZ Co. Ltd. 

Central European Trade and Logistics Cooperation Zone

H-1152 Budapest, Szentmihályi út 171

Tel: +36-70-907-0712

www.chinasmartexpo.com

www.cecz.eu