Lesajnáltak a bankban – rossz az automata, de nem írják ki – mindenki az előtte állón gúnyolódott –

Kedves Bankom,

OTP Corvin ottói utcai erődítmény

immár nem először élem át a ma délelőtti történetet a miskolci erődítményben.

Ezért döntöttem úgy, hogy benyújtom a jóvátételi kérelmem. Alig fél órával ezelőtt próbáltam az előtérben elhelyezett automatákból egy nagyobb fix összeget vételezni. Nem kaptam meg, hogy meglenne hozzá a jogosultságom.  Hatszor egymás után próbáltam az összeget csökkenteni. Végül még 10 ezer forintra is kiírta, nincs hozzá jogosultságom.

Mindez úgy történt, hogy mögöttem nyolcan szurkoltak.  Nyolc régi ismerősöm előtt égetett be az OTP.  Volt aki kölcsönt ajánlott, csak menjek már el előle mert nagyon siet. Többen gúnyolódtak, hogy ez nem nyerő automata, hagyjam már abba a kísérletezést. Végül az automata is megsajnálhatott, visszanyomta a kártyámat. Én meg el és be somfordáltam a bankba. Nos, kiderült a pénzkiadó gép rossz. Elromlott. Igen, egy órával ezelőtt. S már hívták a szerelőt, cirka egy óra múlva ki is jönnek. Persze nem azért vagyok én, hogy ne kérdezzem meg – miért nem írják ki – az automata sajnos nem működik.

A kedves hölgy válasza – mert ez így ebben a formában nem igaz! Betenni ugyanis lehet, csak kivenni nem.  Mondom, az ott sorakozó kedves ügyfeleik viszont 99 százalékban kivennének. S most mindenki az előtte lévő makacskodókat szidalmazza. Amíg valaki sorra nem kerül az előtte állót zajgatja, hogy igyekezzen. Meg ha nincs pénze ne fejje a gépet, ne tartsa fel a mögötte várakozókat. Tehát engem sikerült eláztatni – remélem a mögöttem sajnálkozók is megélték ezeket a kínos perceket.

Mivel csak ide, csak ebbe a bankba járok róluk nem szívesen írok rosszat. Abban a reményben, hogy egyszer lesz egy táblájuk – elnézést a gép átmenetileg rossz, a bank nincs csődben, a pénzüket meg az automata is elfogadja. Ez a funkció romolhatatlan…. Kifelé menet önkéntesként, az ügyfélszolgálat helyett mindenkinek elmondtam , ne tessenek kísérletezni.