Hinni kell benne – ragtapasz a púpra – külsőleg gyógyítja a férfinyavalyát – mit mondjunk ha rákérdeznek

Igen ez egy reklám fotó. Ráadásul nem is akármilyen.

Férfiember nem adja az arcát ilyenhez. A korpásodás elleni katyvaszok hirdetése az más. Van annyi pénz, hogy egy ismert ember bevallja – neki bizony lisztesen pereg a haja.

Nos, ez a ProstaPlast  egy érdekes kínai találmány, amit ellestek az amerikaiak és most már mifelénk is megvehetjük. Semmi gyógyszer, semmi pirula és a férfiasság mirigye már is  gatyába rázódik. Vizelési, potencia gondok és mi egyéb kellemetlen nyavalya kiküszöbölhető ezzel a tapasszal. Egy csomagban van öt darab, amit a púpra helyezve akár három négy napig lehet viselni. Persze vízálló, fürdeni is lehet benne.

Csupán a strandon és egyéb más helyen kényelmetlen, hiszen mit mondjunk ha rákérdeznek mi történt a hasad alján. Látják a nagy ragtapaszt.l Ha viccesek akarunk lenni, mondjuk azt, hogy most vágták el a köldökzsínórt… még nagyobb poén ha hölgyek érdeklődnek – a válasz, tetszik tudni ezt a gombot kell megnyomni, mert már gombelemmel működik az angyalbögyörő…

A lényeg, sok problémától mentesít ez a tapasz, amiről elsőre kevesen akarják elhinni, hogy tényleg használ. Persze a hordása kevés, mint minden medicinánál hinni is kell benne…. Erős várunk a hit!

Jól tapad
Három nap után már így néz ki. Szeretném tudni mi lehet ebben a gombszerű valamiben