Visszatérünk a tett helyszínére – hatcsillagos fogások a Répáshutai Vadász étteremben –  ki ne hagyja ha arra jár
Ki ne felejtsem – ez az a Skoda Oktavia – amelyet 14 napig döngethetek. Tapasztalataimat meg hamarosan megosztom a kedves Olvasókkal.

Egy speciális, új, nem mindennapi Skoda Oktáviával (a kocsi hivatalos neve Oktavia, de az Outlook állandóan kijavítja) kalandozhattam az utóbbi hetekben. Na, de erről most még nem mondhatok többet. A lényeg, hogy tesztelhettem.  Nyüstölhettem, de kiderült, hogy a saját fogyasztásom lényegesen nagyobb mérvű, mint ennek az autónak. Így jutottam el Répáshutára ahol azonnal betévedtem a privát Vadász bisztró étterembe, fogadóba. S, de jól tettem.

Miskolcon kevesen tudják, hogy ezt a helyet messze földön is jegyzik. Jogosan. Végigettük az étlapot és ott helyben megadtuk a csillagos ötösöket.  Mind a hatot, ami jár.

Sült libacomb párolt káposztával, knédlivel – ez az adag kifogott a megrendelőjén. A felét becsomagolva kellett elvinni.
Vadas marha zsemlegombóccal és mellette csipkelekvár – erről a finomságról még írok valamit
Ez volt az enyém – szarvasmarha pörkölt juhtúrós sztrapacskával. Begyűrtem, lesz ami lesz. Vacsoráig kitartott.
Speciális somlói galuska – kértem rá csipke, somlekvárt . Ha lúd legyen kövér alapon. Rá jöttem ez akár főételnek is elment volna
Gőzgombóc, úszik a vaniília sodóban tetején finomka kakaóporral
Egyszerű rántott sajt
Marika a főszakács aki elárulta, a som, csipke lekvárt helyben főzik, s csak annyi van amennyit a konyhára kell. A remekművek alkotója , a főséf

A képek magukért beszélnek.  A kiszolgálás gyors és udvarias. Minden fogás olyan, amiért érdemes ismét visszatérni a tett helyszínére.A vendéglő olyan tipikusan alpesi stílúsu, tájba illő. A konyhája viszont magyaros , de formabontóan egyedi, s csábító. Az árak pénztárcakimélőek. Hadd ne felejtsem, még palackos szódavízük is van, fröccsnek való.