A  professzor levelét megküldte – fontos, életmentő, szakértői információ az  új 4 hetes erekciónövelő kúrával kapcsolatban   – ne higgy a reklámoknak

A levél nem a nevemre szól. Viszont megkaptam. Egy újabb szélhámosság kulisszatitkait fedi fel. 

Érdemes elolvasni, mindazoknak akik elhiszik, hogy a férfi szerszámot fel lehet újítani. Csak úgy. Kúraszerűen.

A nevem Szilágyi Mihály professzor – több éves tapasztalattal rendelkező szexológus vagyok, a Magyar Egészségfigyelő Intézet egyik szakértője. Ezért írok Neked, mert a rendszerünkben elérhető adatok alapján (korod, nemed, lakhelyed) megállapítottam, hogy megillet egy speciális hely a szexuális életet javító legújabb programokban.

Ez azt jelenti, hogy egyike vagy annak a 250 személynek Magyarországon, akik vissza nem térítendő ártámogatást kapnak tőlem (a titoktartás biztosítása érdekében a vezetékneved és utóneved nem szerepel rajta). Ennek köszönhetően esélyed van a szexuális életed radikális javítására – ez 15 perccel hosszabb merevedést jelent, 5% és 15% közötti pénisznövekedéssel. Mindehhez 4 hétre van szükség, más reklámozott termékek árának töredékéért!

A program szabályaira azonnal kitérek. Előtte azonban engedd meg hogy elmondjam hogy érheted el

a következő 4 hétben azt, hogy a nők be akarjanak húzni az ágyukba

Az elmúlt évben befejeztem az új kúra tesztjeit, amellyel radikálisan növelhető a pénisz mérete és a merevedés időtartama alig 4 hetes használattal. A bioaktív összetevőkből álló készítmény hosszú és intenzív élményt biztosít minden alkalommal, amikor szexre van kedved. Az anonim felmérésekből kiderül, hogy a pénisz nagyobb, erősebb és hosszabb lesz tőle mint bármikor korábban. Duzzadt és cselekvésre kész minden helyzetben. A férfiak beismerik, hogy a nők szó szerint a fejükre állnak, hogy ágyba mehessenek velük. 4 héttel a kúra kezdete után az életük szexuális paradicsommá válik.

  1. Norbert (titoktartási okokból a a vezeték- és utónév meg lett változtatva) egyike az első férfiaknak, akik részt vettek a szexuális életet javító programban.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen eredmény egyáltalán lehetséges. Már a kúra 2. hetében úgy éreztem magam, mintha visszamentem volna az időben. Tizenéves koromban voltam ilyen formában. Akkor az ember a végtelenségig tudna. Most pontosan ezt éreztem! Komolyan mondom, a nők sikítoznak az élvezettől!

Kondíció, mint 20-30 évesen

A kúra tesztjének első alanyai szó szerint sokkban voltak az eredménytől. Már néhány napos használattal a libidó és a szexuális kedv hatalmas növekedését figyelték meg. A 2. héten kitöltött névtelen kerdőívek megerősítették:

Ráadásul a kúra anonim tesztjei (3000 önkéntes vett benne részt) kimutatták, hogy hatékonysága a libidóra és az erekcióra 98,6%-os. Kimutatták azt is, hogy 4-szer gyorsabban hat, mint más furcsa nevű televíziós merevedésfokozó szerek, és legalább tízszer biztonságosabb. Mindez 25-ször alacsonyabb áron és meghízhatóbb végeredménnyel, mint a komplikált operációk. Csupán egy…

Végzetes hír

Mindannyian tudjuk, hogy a merevedést serkentő és segítő szerek piaca egy nagy üzlet. A gyártók szégyentelenül gyártják készítményeiket a legolcsóbb összetevőkből, hatástalan szereiket horroráron árulják. Az internetes boltok ráteszik saját hasznukat és beteges árat kérnek szolgáltatásaikért. Azok a férfiak, akik ismét kielégítő szexre vágynak, ezeket a hatástalan kemikáliákat vásárolják vagy kezelésnek vetik alá magukat, miután általában semmi sem változik. Marad nekik a megaláztatás, a szégyen és frusztráció.

Az üzlet virágzik. Az összes haszontalan gyártó és specialista nem segíteni akar rajtad! Ne csapjuk be magunkat. Ők csak kezelni akarnak, és nem meggyógyítani. A te szerencsétlenségeden akarnak keresni. Egyre újabb mixtúrákat és kezeléseket ajánlanak, beszámolnak a fantasztikus eredményeikről, melyeket a saját szemeddel sosem fogsz látni!

Gyalázatos kereskedelem

Miért beszélek Neked minderről? Mivel az erekciót javító szerek és merevítő kenőcsök gyártói – azok ügyvédei és megbízottai – blokkolják a hozzáférést a szexuális élet minőségét javító információkhoz. Ők nem akarják, hogy bárki tudomást szerezzen róluk, és tehessen valamit saját kényelme érdekében. Nem akarják, hogy valóban megnőjön a merevedés ideje (akár 45 percig), hogy a péniszed nagyobb és masszívabb legyen, hogy bármikor készen álljon az akcióra az elkövetkező 4 hét alatt. Hiszen ha ezt elérnéd, megszűnne a bevételi forrásuk és tisztességes munkát kellene keresniük.

Pontosan ezért, az Egészségfigyelő Intézet egyik vezetőjeként megírtam Neked ezt a levelet. Személyesen vizsgáltam meg az intézet címtárát és teljes diszkréció mellett írtam minden hozzád hasonló személynek. Mindenkinek joga van a hiteles információhoz és segítséghez. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget a hosszabb és élvezetesebb szexre – ha erre vágyik.

Ez a Te életed,
a Te választásod
és a Te döntésed, hogy mit kezdesz a tőlem kapott információval.

De tudnod kell, hogy nem muszáj a kamaszkorod után sóvárognod, amikor olthatatlan volt a szexuális vágyad. Ma az emberek egyre tovább, akár 100 évig is élnek, és a kutatások kimutatták, hogy a férfiak még 70-80 éves korukban is rendelkezhetnek fiatalos erővel és kemény, hosszú pénisszel. Ez egyáltalán nem olyan szokatlan. Mindössze azt kell tudnod, hogyan érhető ez el.

Ha meg akarod tudni, hogyan javíthatod fel a szexuális életed és hogyan elégíthetsz ki minden nőt (nagy,erős és mindig tettre kész péniszeddel) a következő 4 hét alatt – teljesen természetesen, operáció nélkül – keresd fel szexuális életminőség-javító programunk honlapját ITT. Megtudod belőle, hogy vehetsz részt a programban és hogy kaphatod meg a kúrát, ami puszta ígéretek helyett végre konkrét eredménnyel jár.

Fontos figyelmeztetés: Ez az oldal hamarosan eltűnik a világhálóról, a merevedést segítő készítmények gyártói mindent megtesznek ellene, mivel a saját hasznukat féltik tőle. Ezért kérlek ne halogasd a döntést. Hamarosan lehet hogy már késő lesz. Ne hagyd, hogy az együttműködésünk fölöslegessé váljon. Erre személyesen kérlek.

Szorítok érted

Szilágyi Mihály prof.

SZEXUÁLIS ÉLETMINŐSÉG-JAVÍTÓ PROGRAM >>>