A Magyar Rákellenes Liga idén egy budapesti kerékpáros felvonulással hívja fel a figyelmet azokra, akik ebben a betegségben érintettek. Várnak mindenkit, aki küzd vagy már megküzdött ezzel a betegséggel, családtagokat, barátokat és minden érdeklődőt, akik segítenek felhívni a figyelmet a betegségre.

A limfóma színe a zöld, ezért a résztvevők zöld pólókban, zöld dekorációval és – amennyiben megoldható – zöld kerékpárokon teszik meg az utat. A fővárosi felvonulás útvonala: Szent László Kórház – Albert Flórián út (volt Gyáli út) – Vágóhíd utca – Üllőit út – Vámház körút – Szabadság híd – Szent Gellért rakpart – Attila út – Krisztina körút – Magyar Jakobinusok tere – Kék Golyó utca – Országos Onkológiai Intézet. A távolság 8 km, kis emelkedőkkel, a kerékpárosok várhatóan 12 órakor érkeznek a célállomásra.

A program induló és/vagy célállomásán azokat a limfómával küzdő vagy már megküzdött betegtársakat is várják, akik nem tudnak a kerékpáros felvonuláson részt venni, de részvételükkel szolidaritásukat fejezik ki a betegséggel előkkel.

A szervezők regisztrációt kérnek az érdeklődőktől, a találkozó pontos helyszínét a regisztráltaknak küldik el. Gyülekező: 2017. szeptember 15. 9:30- 10:00 között.
Regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Tel: +36 1 225 1621
E-mail: info@rakliga.hu