Kivonultak a rendőrök – nyílt nap a hejőkeresztúri iskolában

 Rendőrségi nyílt napot tartottak az elmúlt héten, pénteken  a hejőkeresztúri iskolában .  A  már hagyományosnak számító rendezvényt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a Roma Kisebbségi Önkormányzat a leghátrányosabb helyzetben lévő gyerekek részére szervezte.

Dr. Kalapos István rendőr ezredes Bűn- és baleset megelőzés címmel a 7.-8. osztályos diákoknak tartott előadást . A programok között szerepelt egy kerékpáros közlekedési verseny és egy KRESZ elméleti totó kitöltése is.  Folyamatos bemutatók történtek a bűnügyi technika, a fegyverzeti és gépjármű technika témákban.  A rendezvényt színesítette a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a Roma Kisebbségi Önkormányzat közötti kispályás labdarúgó mérkőzés.

Az intézmény nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy ezt a rendezvényt évek óta a IV. Béla Általános Iskolában tartják.  A gyerekek nagyon jól érezték magukat és nagy érdeklődéssel figyelték az eseményeket. Ezen a péntek délelőttön mindenki egy csapatként játszott, szurkolt. Kicsik és nagyok, pedagógusok és rendőrök, mindenki egy kellemes, esemény dús délelőttön vehetett részt a Hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskolában.