Mostantól Weisz Fanni kezében a kormány  – jön a webvizsga
sdr
sdr

Sikeres autóvezetői vizsgát tett Weisz Fanni. A bájos modell alig várja, hogy kezében tarthassa jogosítványát, és a vezetőülésbe pattanva ő vihesse el szerelmét egy útra. Fanni a Webjogsi autósiskola többfázisú gyakorlati oktatása révén automata váltós és kézi váltós autón is megtanult vezetni, így nem csak a kifutón, de az utakon is magabiztos.

 

A gyönyörű szőke modell sikeres forgalmi vizsgát tett, így már csak pár nap választja el a jogosítvány kézhezvételétől. „Szerettem volna még önállóbb lenni, és nagyon szeretek kocsikázni is, így azt éreztem, most jött el az ideje a jogosítvány megszerzésének. Alig várom már, hogy a kezemben tarthassam a kis plasztikkártyát, és végre én ülhessek a vezetőülésben. Természetesen eleinte, amíg nem lesz elegendő kilométer mögöttem, a párom is mellettem lesz, hiszen nagyon félt” – mondta el Weisz Fanni.

 

Fanni mostantól nem csak a kifutón, de az autóutakon is magabiztosan közlekedik, hiszen a legmodernebb, többfázisú gyakorlati oktatást választotta: a vezetés alapjait – Magyarországon az elsők között – egy elektromos oktatóautón sajátította el, majd a váltó kezelését szimulátoron gyakorolta be, végül pedig egy hagyományos, kézi váltós autón fejezte be a képzést. „Imádtam az oktatás minden percét, hiszen gyorsan haladtunk, és nem csak az automata váltós, hanem a kézi váltós autók vezetésével is megismerkedtem. Ez nagyfokú biztonságérzetet ad, hiszen így bármilyen autóban boldogulni fogok, ha úgy hozza az élet” – mondta el Fanni.

 

Az elfoglalt modell nagyon sokat utazik, így hamar válhat belőle tapasztalt autóvezető. „Minden napom be van táblázva, havonta átlagban 5.000 km-t megyünk az utakon, vidéken és a fővárosban egyaránt, úgyhogy remélem, könnyen és hamar belejövök a vezetésbe. Az igazi próbatétel persze az lesz, amikor már egyedül fogok vezetni, hiszen mindenki azt mondja, hogy az egyik legfurcsább érzés, amikor tényleg magad vagy az autóban. De egyszer ezen is túl kell túlesni. Szerencsére az alapok már biztosak, most már csak rutint kell szereznem” – mondta el Fanni.

 

 

 

A Webjogsiról

A Webjogsi online autósiskola olyan teljes körű szolgáltatást nyújt, amely a tanuló számára a jogosítványhoz vezető úton – mind a tanulásban, mind az ügyintézésben – a lehető legtöbb internetalapú megoldást és ezzel a legnagyobb rugalmasságot, gyorsaságot és kényelmet biztosítja. A Webjogsi a legmodernebb oktatási formát (e-learning) alkalmazva biztosítja tanulói számára a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti képzést. Az elméleti képzést hatóságilag akkreditált, interaktív e-learning tananyagokkal valósítja meg. Az online KRESZ tananyaghoz interneten keresztül lehet hozzáférni bárhonnan, bármikor, a tanulás időpontját, időtartamát és helyszínét önállóan megválasztva, az egyéni igényekhez igazítva.

A gyakorlati oktatáshoz a Webjogsi Magyarországon elsőként biztosít elektromos oktatóautót is a tanulói számára. A tanulóik így a jelenleg leghatékonyabb és innovatív, többfázisú gyakorlati oktatásban vehetnek részt.