Balázsi Tibor mától az Észak főszerkesztője  –  gratulálunk a kinevezéséhez

Friss hír, nemrégiben adták ki a közleményt.

Az Inform Média 2018-ban stratégiai feladatának tekinti az általa kiadott napilapok példányszám eróziójának megállítását, hosszú távon pedig azok növelését.

Ezen kiemelt cél sikerének érdekében az ügyvezetés belső erőforrások átcsoportosításáról döntött, melynek értelmében január 2-től Kiss László üzletfejlesztési vezető kiemelt feladata, hogy az általa irányított szervezeti egység a cégcsoport nyomtatott-, digitális- és online termékeinek fenntartható üzleti modellt dolgozzon ki.

Ezzel párhuzamosan a mai napon az ügyvezetés Balázsi Tibort nevezte ki az Észak-Magyarország főszerkesztőjének.

Balázsi Tibor, az 1980-as években újságíróként kezdte  majd az első szabadon választott országgyűlés MDF-es tagjaként kulturális és sajtópolitikai kérdésekkel foglalkozott.

A 90-es és 2000-es években kereskedelmi rádiókat alapított és működtetett Észak- Magyarországon illetve Erdélyben, az utóbbi esztendőkben pedig önkormányzati tanácsadóként dolgozott.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Önmagában a bejelentés nem érte váratlanul az érintetteket. Idáig is mindenki tudta, hogy a városháza kommunikációs stratégiáját Balázsi Tibor irányítja. Feltehető, hogy az ingyenes városi heti lap és a megyei napilap a jövőben soha nem látott méretű szimbiózisba kerül. Ezzel párhuzamosan további személycserékre is számítani lehet a média berkeiben.