Várja az Adria Holiday Utazási iroda a miskolci Városház téri új irodában   -ha kényeztető luxus nyaralásra vágyik

Új helyen az Adria Holiday utazási iroda – címük Miskolc Városház tér 22. A belváros legfrekventáltabb helyén választhatjuk ki a következő időszakra tervezett programjainkat. Utazni jó. Utazni kell. Különben sose tudjuk meg, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon. Egyébként ebben az irodában – a régió egyik legnagyobb múltú, és legnagyobb rutinnal, tapasztalattal bíró társasága mindenki számára képes vonzó nyaralási, kikapcsolódási lehetőséggel szolgálni. A hozzám hasonló földhözragadtak akik nem kedvelik a távoli repülőutakat és biztonságosabbnak vélik a buszos túrákat itt kellemesnél kellemesebb programok közül válogathatnak.

Polyefkó István a főnök valamennyi ajánlatot letesztelte. Személyes élményeivel is megerősítheti – csalódás senkit nem érhet ha velük utazik

Ráadásul az Adria buszai a legkényelmesebbek és minden komforttal felszereltek. Akik ezt választják Európa legszebb városait, turisztikai helyszíneit luxuskörülmények között kereshetik fel. Miközben utazás közben is több ismeretlen élménnyel gazdagodhatnak.

Itt az ideje, hogy megtervezze a nyaralását. Elő a listával és keresse fel az Adria új városház téri irodáját ahol segítenek a választásban és részletesen, gondosan megtervezik az útvonalat.

Itt a tavasz most még mazsolázhatunk a programok között