Büntetik a dobozgyűjtőket a Lidl áruházban – alkotmányos megszerzett jogainkból nem engedünk – a renitensek miatt büntetik a törzsvásárlókat
GERMANY - JULY 24: Woman take shopping bags of Lidl and Aldi. (Photo by Ulrich Baumgarten via Getty Images)

Végleg szakítottam a Lidl áruházzal. Nem először mondom, hogy korábban is jobban kedveltem az Aldit. Ám barátságunk végére azzal tettek pontos, hogy a pénztárnál elvették a gondosan kiválasztott dobozaimat.

Korábban megszoktam, hogy a legformásabbakat ingyen elvihettük onnan. Kirakták egy dinnyés kosárba és minden annyit vehetett belőle amennyi a kocsijába fért. Valamire csak jó lesz elv alapján sose jöttem el üres kézzel. S akkor most felszámolták ezt a bizniszt. Magyarázat, hogy a kedves vásárlók a parkolóban elszórták, szemeteltek vele. Sőt akadt aki már a zöldséges standnál kiborogatta az árut mert éppen arra a dobozra áhított.

Tehát volt néhány renitens vásárló aki miatt most mindannyiunkat megbüntettek. Irány az alkotmánybíróság.  Korábban megszerzett jogainkból nem engedünk egy jottányit se. Ha kell a pénzünk akkor ne vegyék el a dobozos jogainkat. Ezt üzenem a Lidl hazai helytartójának. Igy is már csak ez egyetlen érv szólt mellettük az unió coopos boltokkal szemben.