Rinderóra Miskolcon az Ady híd sarkán – időmérők a legújabb dizájnban – márkafüggetlen szerviz – beteg ketyegőket is gyógyítanak
A mester

Az idő pénz. Az időt mérni kell, hogy jól sáfárkodjunk vele.

Ez egy bevált márka

Ám nem mindegy, hogy mivel számláljuk az órát, a percet az értékes pillanatokat. Hiába van minden mobiltelefonban óra, az igaziról sose mondunk le. Arról a kisebb nagyobb a szívhangot utánzó ritmikusan kattogó, ciripelő, kvarc vagy rugós mechanikus szerkezetű karóráról, ami már valóságos divatcikk.

Van aki erre esküszik
Lemeztelenítve

Míg valamikor egy zseb vagy karóra egy életre szólt ma már naponta váltogatjuk az éppen menő stílus irányzat szerint. A szakma gyorsan felfedezte ezt a piaci szegmenset. Miskolc legmenőbb üzletében, a Rinderórában – az új helyen Az Ady Endre utca 16 szám alatti saroküzletben – olyan óriási választékkal várják a vásárlókat, amelyhez hasonló kínálatot sehol máshol nem találunk. Szinte minden márkából kapható női és férfi változat. Apró csillogós, aranyozott és ezüstözött változatban vagy férfias, katonás, s sportos dizájnban. Sokat változott az időmérők fejlesztési iránya. Érdekes módon egyre kelendőbbek az automaták. A nagy számlapos férfiórák mutatós eleganciát kölcsönöznek a viselőjének.

Nyomáspróba csak itt , sehol máshol – megmondják mennyit merülhetünk

Megszűnt a hűség, manapság úgy a nők, mint a férfiak akár naponta alkalomhoz, a ruházathoz illő fazont választanak maguknak. Például nyaraláshoz, sportoláshoz főleg a törés biztos, vízállót csatolnak a karjukra. Újdonság, hogy a retró irányzat keretében egyre többen hordanak zsebórát, olyat, mint nagyapáink annak idején. Itt most ebből is többfélét lehet venni. Kár, hogy a nadrágokba már nem varrnak órazsebet.

Műszeres javítás, üvegpótlás minden órához

A miskolci Rinderóra az új üzletben is folytatja a professzionális szervizt, a javítást. A régióban egyedülálló módon csak itt vállalnak vízállósági nyomáspróbát potom áron 1500 forintért. A márka független szervizben olcsó az elemcsere. Talán itt a legnagyobb a választék szíjakból is, amelynek az árában a csere is benne foglaltatik. A bolt órásmestere újságolta, hogy a teljes körű javítás mellett üvegcserét is vállalnak. Sőt számlapokat és mutatókat is pótolnak. Ez az Ady hídi sarokbolt legalább annyira kedvelt helye lesz az órákat szerelmeseinek, mint a Szinva parki volt.

S aki részletesebben érdeklődne a választékról és a szolgáltatásokról az hívja a 0670 506 25 13 telefonszámot.