Mister Minit a Plázába költözött – a Szinva parkban nagy a felfordulás – a földszinti üzleteket kilakoltatták – terjeszkedik a Spár

Egy kis töketlenség van a Szinva parkban.

Nagy a felfordulás. Mivel Miskolcon csak ott van olyan kulcsmásoló amelynél teljes a választék rögtön a Minitbe mentem volna. A helye berácsozva, semmi információ hová tűnhettek – állítólag rossz emberek letépték a kiírást –  így jobb híján az éppen ott szembe jövő biztonsági embertől  kértem segítséget. Rávágta, az első emeleten lehetnek majd tova sietett.

Félórán át kerestem hiába,  mert ugye egy egyenruhásnak csak lehet hinni. Tévedtem. Aki keresné őket átköltöztek a Plázába. Köszönik jól vannak.  A Rinder óra meg az Ady híd sarkán várja a vásárlóit.

Az első emeleti vécé hónapok vagy talán évek óta zárva. Műszaki okok miatt. Bár mindenki tudja csak a hajléktalanok miatt tartják zárva. Noha minden bevásárlóközpontban kellene ingyenes vagy fizetős mosdókat üzemeltetni. Sőt ebben a hőségben törvény szerint még a nézelődőket is kell tűrniük a légkondicionált épületben.

S akik még nem tudnák az Interspár terjeszkedése miatt  van ilyen kuszaság a Szinva parkban. Kinőtték az eladóteret és elűzték a földszinti üzletek tulajdonosait.