A rendezők várnak mindenkit, azokat is akik megküzdöttek vagy jelenleg küzdenek a betegséggel, várják a családtagokat, a barátokat, s minden jó szándékú érdeklődőt is. Mivel a limfóma elleni küzdelem színe a zöld, azt kérik a szervezők, hogy lehetőség szerint zöld pólóban, zöld dekorációval érkezzenek a résztvevők, sokan a zöld MOL Bubi kerékpárokkal teszik meg az utat, ezt biztosítják a kerekezőknek, de természetesen a bicikli színétől függetlenül is mindenkit örömmel fogadnak. Akiknek nincs lehetőségük kerékpározni, azokat is szívesen várják a startnál vagy a célnál.

A rendezvényt szervezőként a Magyar Rákellenes Liga jegyzi, fővédnöke prof. dr. Polgár Csaba, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa.

A táv 8 kilométer, kis emelkedővel, a menetet a rendőrség biztosítja.

Útvonal: Dél-pesti Centrumkórház Szent László Kórház – Albert Flórián út – Vágóhíd utca – Üllői út – Vámház körút – Szabadság-híd – Szent Gellért rakpart – Attila út – Krisztina körút – Magyar Jakobinusok tere – Kék Golyó utca – Országos Onkológiai Intézet.

Gyülekező: 2018. szeptember 15. szombat 9:30 és 10:00 között, a kerékpározás kb. délig tart. A találkozó pontos helyszínét megküldik azoknak, akik regisztrálnak.

Regisztráció: +361 225-1621, info@rakliga.hu