Egy órán belül megtalálták az eltévedt debreceni házaspárt a Tokaji Rendőrőrs munkatársai. Egy túrázás közben eltévedt férfi és nő hívta a Hívásfogadó Központot 2018. október 15-én, 10 óra 45 perckor. A riadt telefonáló többek között elmondta, hogy a Tokaji Tv toronyhoz indultak, de útközben eltévedtek, nem tudják, merre menjenek, kétségbeestek, ezért is kérték a rendőrök segítségét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletesei azonnal megkezdték a kutatás megszervezését és mozgósították a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársait. A keresés egy órán belül meghozta eredményét, mivel a rendőrök megtalálták a megriadt párt, és levitték őket a hegyről.

Egy órán belül megtalálták az eltévedt debreceni házaspárt a Tokaji Rendőrőrs munkatársai.

Egy túrázás közben eltévedt férfi és nő hívta a Hívásfogadó Központot 2018. október 15-én, 10 óra 45 perckor. A riadt telefonáló többek között elmondta, hogy a Tokaji Tv toronyhoz indultak, de útközben eltévedtek, nem tudják, merre menjenek, kétségbeestek, ezért is kérték a rendőrök segítségét.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletesei azonnal megkezdték a kutatás megszervezését és mozgósították a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársait. A keresés egy órán belül meghozta eredményét, mivel a rendőrök megtalálták a megriadt párt, és levitték őket a hegyről.