Átpréseltem magam a forgóajtón – ezzel akár áramot is termelhetnénk – egy titkos üzemág a pénzintézetben- megdolgoztattak a lóvéért

Nehéz eldönteni, én gyengülök vagy a miskolci nagy OTP forgóajtaja erősödik. Másodszorra sikerült csak megforgatnom. Majd amikor áttekertem magamat bevillant, hogy megdolgoztattak. Esetleg valamilyen áramfejlesztő turbinát szereltek az ajtóba. Ha nem, akkor most hasznosíthatják az ötletemet. Amikor bemegyünk a légmentes forgóajtón csak megforgatjuk a tengelyét. Na, erre kellene egy áramfejlesztőt szerkeszteni.  Sok feszültséget nem okozna, az ügyfeleknek nem is kellene tudni arról, hogy minden tekeréssel, ki be menetellel egy-két wattal megtámogatjuk a pénzintézetet. Ha ez bevált minden bevásárlóközpont és nagyobb üzlet bejáratára felszerelhető egy ilyen generátor vagy dinamó. Sok kicsi sokra megy alapon akár a világításra valót megtermelnénk. Egyébként az idősebbek, a gyengébbek nem véletlenül a mellékkijáratot használják. Jut eszembe jobb helyeken ezek a  forgóajtók maguktól pörögnek, csak a miskolci OTP erődítményében hajtatják az ügyfelekkel. Hadd dolgozzanak meg a pénzükért.

Mikor másodszorra gyúrtam át magam úgy éreztem az ötletemet már régen hasznosítják. Olyan erővel kellett átpréselnem magam , hogy akár egy száz wattos égőt is megvillantottam volna. Egy villamosmérnök barátom szerint nem is olyan hülyeség amit most összehordtam.