Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése a Tiszakeszi Széchenyi István Általános Iskolában

 

A 20 millió forint vissza nem térítendő támogatással megvalósult projekt célja a Mezőkövesdi Tankerületi Központ fenntartásában lévő Tiszakeszi Széchenyi István Általános Iskolájának tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése volt. Az EFOP-4.1.3-17-2017-00227 számú, és „Tiszakeszi Széchenyi István Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése” című projekt, a Széchenyi 2020 program részeként valósult meg.

 

A Tiszakeszi Széchenyi István Általános Iskolában a fejlesztés eredményeként minőségi, esztétikus környezet kialakítása valósult meg, amely az oktatás színvonalasabb miliőjét biztosítja. A támogatás segítségével megtörtént két tanteremben a linóleum burkolat készítése, sor került parketta csiszolására, bádogozási munkákra, a külső tér lefedésére, a külső udvar térkövezésére, burkolására.

 

Az iskola épületének fejlesztése hozzájárul az oktatás és nevelés infrastrukturális javulásához, valamint gyermek barátabb, szebb környezetet biztosít az idejáró 93 fő tanuló számára. A felújítás hozzájárul a település arculatának színvonalas egészéhez. A Mezőkövesdi Tankerületi Központ elkötelezett a korszerű, minden igényt kielégítő tanulási feltételek biztosítása mellett.