A rendszeres betegfelvilágosító programokon, orvos-beteg találkozókon túl a Gyógyulj Velünk Egyesület időről-időre szervez kikapcsolódást nyújtó kulturális programokat és kirándulásokat is. 2019. január 17-én a budapesti Sziklakórház Atombunker Múzeumba invitálják a betegtársakat és az érdeklődőket. A Sziklakórház a II. világháborúban légókórházként, 1956-ban forradalmi kórházként működött, a hidegháború idején atombunkerré alakították át, ma múzeumként látogatható.

A csoport január 17-én 9.45-kor találkozik a Széll Kálmán téren, a metrókijárat fedett területén. A szervezők azt kérik, hogy a résztvevők vigyék magukkal személyi igazolványukat, illetve bármilyen, kedvezményre jogosító igazolványukat is.

A program a Gyógyulj Velünk Egyesület tagjai számára ingyenes (az éves egyesületi tagdíj 1000 Ft, az internetes tagfelvételi űrlap ide kattintva elérhető), de saját költségen tagságtól függetlenül másokat is örömmel fogadnak. A részvételi szándékot ugyanakkor kérik előre jelezni Tas Márta egyesületi titkárnál a 0630 922-7797 telefonszámon vagy az info@gyve.hu címen január 9-ig.