Azok a boldog évek – megrendeztük a lap születésnapjait –  a Déli Hírlap 1969 – 2002 +
sszabo gyorgy
Hajas Sarolta a Déli Hírlap média igazgatóhelyettese és dr. Répássy Róbert országgyűlési képviselő
Középen Görömbölyi László Észak főszerkesztője és mellette Balázsi Tibor rádióigazgató
A csinos hölgy Alakszainé dr. Oláh Annamária az akkori alpolgármester
Ki kit ismer fel?
Segítség, ki kicsoda?

Hagyomány volt megünnepelni a Déli Hírlap alapításának az évfordulóját. Most, hogy próbálom rekonstruálni a firkász naplóját, ráncba szedem az emlékeim folyamatosan kutatok a fennmaradt régi képek után. Így került elő az a sorozat, amely valamikor egy múlt század végi szeptemberben készülhetett a Miskolci Népkerti Vigadóban, amikor még Fitos Pista barátom volt ott vezető.

A Westel támogatásával hetedhét országra szóló bulit rendeztünk, amelyen a régió potentátjai hiánytalanul megjelentek. Napokig szerkesztettük a meghívottak listáját mégis megesett, hogy valaki kimaradt. Ezekből életre szóló sértődések adódtak. Megjegyzem a forgató könyv mindannyiszor azonos volt. Köszöntöttem a megjelenteket majd Kiss László főszerkesztő, aki rutinosabb az ilyen beszédekben átvette a szót, utána Sugár András vezérigazgató méltatta a kiadó, a lap és a mobilszolgáltató szoros kapcsolatát. Ami most már elárulhatom azt jelentette, hogy kitartottak voltunk.  Tulajdonosaink nem fecséreltek ránk pénzt, nekem meg onnan kellett kéregetnem ahonnan kaphattunk is. Így aztán a Déli Hírlap, mint egyetlen magyar tulajdonú lap sem a nyugati reklám ügynökségekre se a szocialista kormány állami hirdetéseire nem számíthatott. A kiadásra váró könyvemben részletesen megírom az ezzel kapcsolatos szélmalomharcaimat.

S akkor jöjjenek a képek. Írhatnék hozzá, de mivel gond van a memóriámmal,  a nevek nem jutnak eszembe, Olvasóim segítségét kérem. Ki kit ismer fel a fotókon.