Kakaskodtak a benzinkútnál – még a szék lába is megsínylette
Budapest, 1990. október 25. Autósor áll a budaörsi benzinkútnál, a beharangozott jelentõs benzinár emelés elõtt. MTI Fotó: Talum Attila

Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton. A vita hevében a verekedők egyike széklábbal is ütötte az ellenérdekelt feleket.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27, egy 21 és egy 28 éves helyi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint 2019. március 4-én 18 óra 30 perc körül egy miskolci töltőállomáson parkoló, illetve közlekedő autó nem fért el egymás mellett. A járművek sofőrjei egymást hibáztatták a kialakult helyzetért, majd a hangos kiabálást követően a parkoló autó sofőrjéhez csatlakozott annak testvére is. A vita verekedéssé fajult, amelynek során a korábban, a parkoló autó mellett elhajtani szándékozó autó vezetője egy széklábbal próbálta ellensúlyozni a kialakult létszámfölényt.

Az időközben értesített rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőket. A Miskolci Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat.