Hahó – sorra lemarad a vége – megcsonkítják az örökösöket

Ismét van egy új sorozat amelyért érdemes élni. Tetszenek tudni az osztrák Rex felügyelő  az örök szerelmem marad. Mindig is egy ilyen okos, szeretetre méltó farkaskutyát akartam. Sose sikerült, mára a reményt is feladtam. Egyébként tudni kell arról, hogy ez a sorozat egyébként Bécs idegenforgalmi reklámja. Akik ismerik a várost azok észrevehették, mindig egy egy turisztikai nevezetessége körül zajlik a krimi.

A hazaiak közül régóta a Jóban rosszban a favoritom. Akartam is írni róla, de elhajtottak mint a legyet. Már voltam egy forgatáson is a TV2 stúdiójában, megismerkedhettem a főszereplőkkel, sőt a producerrel is leveleztünk egy a sorozat kulisszatitkait feltáró műről, de úgy tűnik, nem vevők az ötletemre.

S akkor most fedeztem fel – még idejében – az Ökörapáti örökösöket az RTL klub képernyőjén. Ott is ragadtam.  Veszem , rögzítem a napi adást, s ha nagyon ki akarok kapcsolódni egyszerre akár három részt is lepörgettek. Ám van egy gondom – ennél a sorozatnál a Telekom csal vagy hibázik esetleg szándékosan bosszantják a nézőket.  Újabban ugyanis az utolsó hat percet ellopják. A végénél amikor valami érdekesség történik megszakad a felvétel. Ilyen a Jóban rossznál még sose fordult elő.

Hahó ! Aki hallja adja át, jelezze – ki tudja kinek – ilyet nem illik csinálni a tisztességes nézőkkel!