A vállalkozókat csábítják Dubrovnikba – májusban két napos konferencia a hogyan továbbról

Meghívunk minden vállalkozót és befektetőt a mediterrán térségből, hogy csatlakozzon az idén májusban Dubrovnikban megrendezendő Techne Summit megbeszéléseihez, és legyen tanúja a Mediterranean Business Angel Investment Network bemutatkozásának.

 

 

Mi a Techne Summit?

 

A Techne Summit egy olyan kétnapos, magával ragadó esemény, amely összehozza a mediterrán térség vállalkozói szférájának befektetőit, vállalkozóit és innovátorait. Kiemelt szerepet szán komoly szakmai beszélgetéseknek arról, hogy a tehetség a technológia segítségével hogyan válaszolhatja meg a globális kihívásokat és hogyan érhető el fenntartható növekedés.

 

A Techne Summit egyedülálló sajátossága, hogy a jövőről folytatott viták azon történelmi mediterrán városok szívében kerülnek megrendezésre, amelyek az ókortól kezdve aktív alakítói voltak a világ történelmének és kultúrájának. Ezért gyűlt össze a tavalyi csúcstalálkozón Alexandriában 6,000 résztvevő, 130 szónok, 80 befektető, 230 startup és több mint 66 partner 25 különböző országból.

 

Az ez évi rendezvényt Dubrovnikban tartjuk május 3-án és 4-én a Hotel Dubrovnik Palace-ban.

 

Több mint 20 szónok lép színpadra a világ minden tájáról, hogy értelmezze a trendeket, leleplezze a mítoszokat és inspiráló történeteket osszon meg. A Technológia, az Innováció, a Tehetség átfogó témakörei keretében meg fogunk vitatni olyan égető kérdéseket, mint például a Pénz jövője, Hogyan építhetünk okos városokat a blockchain technológia segítségével és Az EU-ból fog érkezni a következő unikornis?

 

Our partners include: Puzl Coworking from Bulgaria, Startup Zagreb from Croatia, Cleantech Arabia from Egypt, and Spark from Montenegro.

 

Csatlakozzon a Techne forradalmához és foglalja le részvételét itt.

 

 

Idén exkluzívan – bemutatkozik a Mediterranean Business Angel Investment Network

 

 

Az idei Techne Summiton Dubrovnyikban színre lép a Mediterranean Business Angel Investment Network, amely az első ilyen típusú szerveződés.

 

Az Alex Angels által alapított és a Endeavor Egypt & Greece, “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ) on behalf of the German Government,  HIVOS Impact  Investment, African Business Angel Network (ABAN), valamint a COIN (MCIT) által támogatott MBAN egyesíteni fogja a Business Angel Hálózatokat, Csoportokat és Alapokat, valamint az egyéni Angel befektetőket az egész régióból.

 

Az MBAN célja, hogy kiterjessze tevékenységét, támogassa a befektetőket és a startupokat, és lebontsa a mediterrán térség országai közti kereskedelem akadályait, az EU, a Közel-Kelet országok és Észak-Afrika számára egyaránt.

 

Ha csatlakozni szeretne az első MBAN kerekasztalhoz, kérem, hogy jelezze a következő e-mail címre: dina.ashraf@alexandriaangels.com.

 

Kontakt információk a sajtó számára:

 

Teodora Pantu

teodora.pantu@techne.me

+44 7902 782 762

 

Farida Ashraf

farida.ashraf@markade.agency

+20 109 796 4453