Hófehérkének a Szatmárkertből vásárol a gonosz mostoha – ha a Lidlből veszi nem kell házilag kotyvasztani
hófehérke mostohája

Ha én lennék a gonosz mostoha, akinek a pimasz tükre azt mondaná, hogy Hófehérke szebb eszembe se jutna mérget kotyvasztani. Egyenesen a Lidibe mennék, a zöldséges standhoz. Ott ahol ezeket a szépen kicicomázott, fényesre súvickolt almát kínálják. Igaz, hogy drága, de most nem ennek van a szezonja.

Menjünk az Aldiba !
 Hol jobb az alma
Szatmárkert – a származási hely

Ezt csak azért mondom, mert, szeretem az almát és idáig azt hittem, hogy azokat, amelyek egyenként címkéznek azokban vakon megbízhatok. Tévedtem. Ezek a képeken látható műfogsort próbáló pirospozsgás gyümölcsök nemcsak íztelenek, de még velejéig rohadtak is. Betegek, belülről mind feketéllenek. Ha a gonosz mostoha Hófehérkéhez készül itt a Tapolcai Lidlben készen kapja az ajándékalmát.

Persze nekem nem ajándékba adták. Megkérték az árát. Végül valamennyit széthasítottam, kibeleztem és rájöttem, hogy valamennyi mosolygós almát belülről már kikezdte valami fekete nyavalya. Vajon mennyit kellene visszavinni ahhoz, hogy ezt a szállítmányt levegyék a standról. Ennyi mostoha csak nincs a környéken , főleg gonoszból….