Alkalmi vétel Göncön – egy pompás fogadó új gazdára vár – ilyen üzlet ritkán akad

 Világéletemben panziós szerettem volna lenni. Ausztriában se szeri se száma a hegyvidéki kis szállodáknak. Ahol a tulajdonos friss , szinte még kemence meleg péksüteménnyel várja a reggelizőket. Irigylem a néhány szobás szállodák tulajdonosait akik a zajos nagyvilágból kizárva valahol a világ végén egy turisztikai paradicsom élén nagyfőnökök nélkül csak a betérő vendégek kegyeit keresik. S mindenkit úgy körül ugrálnak, hogy legközelebb is csak nála szálljanak meg. Egy ilyen vendéglátósnak lenni maga a hosszú élet titka.

Nos, akik erre az életre vágynak, ajánlom a hamarosan megvásárolható Gönci vendégfogadót, amelyet Juhász Béla barátom dobra ver. Elérhető áron. S olyan állapotban, hogy az új tulajdonosnak csak tiszta alsót és zoknit kell hozni magával. A fogadó teljesen felszerelt, berendezett szép szobákkal csodálatos zöld környezetben.

Egyébként ebben a városkában egyáltalán nincs egy elegáns étterem, vendéglő amely itt helyben most meg is valósítható. Különben már több egyház is érdeklődött, hogy lehetne itt egy exkluzív zarándokszállást kialakítani. S akkor lássuk a medvét azaz a fogadót!

Akit érdekel az ajánlat – hívja  a 06 309431668 telefonszámot. Most!