Tetőfedőt, ácsot keresek Miskolcra – azonnali melóra – várom a reális árajánlatot
Cserélni kellene
Akár foltozni is lehetne

Régóta készülök a képen látható két férőhelyes kocsi beálló tetejének a megújítására. Már jó néhány éve megtépázta egy jégeső a zsindelyt. Tele apró lyukakkal, s nem gondoltam volna, hogy az ott beszűrődő csapadék elrohasztja majd a padlásteret.

Ma döntöttem, keresek egy ácsot, egy tetőfedőt és felújíttatom a fedést. Ilyenkor az interneten nézem ki, hogy kit tudnék a leggyorsabban, a legrugalmasabban mozgósítani. Mert ugye a feleségem úgy van az ilyen projektekkel, hogy most azonnal, semmi késlekedés.  Mindössze három telefont bonyolítottam le és már is kész az összkép.  Egy majd hívjon a hétvégén.  Nem érdekli, mert szerinte ez a munka bagatell. Az utolsó meg csak annyit mondott – biztosan le akart rázni – előrefizetéssel, anyagvásárlásra kérne 720 ezer forintot. Mondtam negyven négyzetméterről lenne szó és soknak tartom a tarifát. Búcsú nélkül tette le a telefont.

Így aztán ezúton kérek minden szakmában vágó mestert, ezermestert jelentkezzen – 20 2192391 – ennek a tetőzetnek a cseréje sürgős és aktuális. Nem ingyen, reális áron keresem a hozzáértő szakembert!