Kiszivárgott  – sem megerősíteni sem cáfolni nem akarják – Csiba Gábort indítanák polgármesternek ?

A borsod24.com és a Népszava is közzé tette  a hírt –

“A miskolci Fidesz hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy dr. Kriza Ákost, a jelenlegi városvezetést indítják újra az őszi polgármester-választáson. De úgy tűnik, ennek nem mindenki örül még párton belül sem. Hírek szerint a jelenleg második ciklusát töltő polgármester ugyanis nem örvend nagy népszerűségnek a Fidesz felső-vezetésében. Úgy tudjuk, a KDNP-nek is lenne jelöltje, mégpedig dr. Csiba Gábor, aki korábban a megyei kórház igazgatója volt.

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, ha a KDNP lobby ereje nagyobbnak bizonyul, hogyan jelentik be, hogy mégsem Kriza, hanem Csiba.” – idéztem ezeket a médiumokat.

A régi fotók is bizonyítják óriási erők, nagyágyúk sorakoztak fel Csiba Gábor miniszteri biztos mellett amikor felállították a kórház éléről. Még a váltás előtti napon is.

Hoppá, ilyen nagy volumenű, igazán nagy lélegzetű  kérdésekben a  gráf nem szokott állást foglalni. Viszont emlékezetemben élénken él, hogy amikor mint a megyei kórház főigazgatóját lecserélték a KDNP csaknem teljes vezérkara kiállt Csiba Gábor mellett. A fővárosi mintára akár egy előválasztással is dönthetnek erről a nagy horderejű kérdésről. Irigylésre méltó, hogy kormánypárti oldalon ennyi ász van, míg ellenzékből a fejét se merte kidugni a majdani jelölt.