Tiszaújvárosban Csikász Gábor a Városért Egyesület polgármester jelöltje – a Fidesz szövetségében

A Városért Egyesület, valamint a tiszaújvárosi FIDESZ szövetségre lép a 2019. október 13-i önkormányzati választásokon való minél sikeresebb szereplés érdekében, ezért minden körzetben közös jelöltet indít. A Közösen Tiszaújvárosért Szövetség polgármesterjelöltje Csikász Gábor, aki a 8. számú egyéni önkormányzati választókerületben is megméretteti magát.

Tiszaújváros fejlődése érdekében a Városért Egyesület és a FIDESZ városi szervezete szövetséget kötött az őszi önkormányzati választáson való minél sikeresebb szereplés érdekében. A szövetség Csikász Gábor polgármesterjelölt mellett hét – a városért elkötelezett, saját szakterületén már bizonyított, felkészült – jelöltet indít az egyéni választókerületekben.

A kiválasztási folyamatban döntő szerepet játszott, hogy az adott választókerületben ismert és elismert személy induljon a testületi tagság megszerzéséért. Fontos szempont volt továbbá, hogy a jelöltek csapatként is képesek legyenek az egységes fellépésre, egy olyan fair városvezetési stílust kialakítva, melyben a döntéshozatali folyamatok – az együttműködés jegyében – a lehető leghatékonyabban, dinamikusan, logikusan történnek.

Jelöltjeink megválasztása a garancia arra a mentális sebességváltásra, amelyre ahhoz van szükség, hogy Tiszaújváros az idősek mellett a fiatalok és a családok városa legyen.

„Célunk, hogy városunkat a következő évtized nyertesévé tegyük, hogy újra sikeres város legyünk! Egy olyan város, amely családbarát, ahol a fiatalok és az idősek egyaránt nyugodt, kiszámítható életet élhetnek” nyilatkozta Csikász Gábor, a Szövetség polgármesterjelöltje.

A FIDESZ tiszaújvárosi szervezete, valamint a Városért Egyesület szövetségének közös képviselőjelöltjei:

Polgármesterjelölt: Csikász Gábor

  1. számú öevk.: Hajdu Hajnalka 5. számú öevk.: Dr. Iszlai Zoltán
  2. számú öevk.: Steinerné Vasvári Éva 6. számú öevk.: Markovicsné Szabó Enikő
  3. számú öevk.: Buséter Béla 7. számú öevk.: Farkas Tivadarné
  4. számú öevk.: Dr. Kébel Zsolt 8. számú öevk.: Csikász Gábor

 

Tiszaújváros, 2019. augusztus 12.

 

Tiszaújvárosi Fidesz elnöksége                                                                         Városért Egyesület elnöksége