Ez is a kampány része – egyszerre országosan ismert lett – minden szögből – Clinton is így tornázta fel a népszerűségét

Mi már régen nem húzzunk harisnyát az asztal lábára. Mi csak egyszerűen álszemérmesek, prüdek vagyunk. No meg homofóbok is. Virtusból.

Hivatalosan elítéljük a kicsapongó nőket, férfiakat megvetjük a latrokat és keményen fellépünk a munkahelyi szexuális zaklatás ellen. Gondolatban viszont szárnyal a fantáziánk, ha nagyon kell még a felnőtt tartalmakat is megkeressük az internet böngészőjében. Férfitársaságban, ha csak még nem tartunk a prosztatás korszaknál óhatatlanul is szóba kerülnek a nők. Persze eljön majd az a tisztes kor, amikor ennél is  többször vesézzük ki a pisilés körüli fenomenális élményeinket és számba vesszük a környék legjobb urológusait, puskamestereit. Higgyék el a nőknél is hasonló a helyzet. Ők se jobbak a Deákné vásznánál.  Ők is kibeszélnek.

A franc se tudja, ezek után , miért gondolják egyesek, hogy egy politikust szexkalandjaival kell lejáratni. Miért hiszik azt, hogy a választók azért fordulnak el tőle, mert sunyiban azt csinálja, amit ők is tesznek, vagy nagyon szeretnének.

Tessék Clintonra gondolni. Mit csinált Mónikával a Fehér Ház ovális irodájában. Bizottságot hívtak össze az ügy kivizsgálására, s  szegény elnöknek ott kellett a világ előtt, a tévé kamerák kereszttüzében elmesélnie, hogy ez csak egy megbotlás volt. A szőnyegben. S Mónika a gyakornok leányzó beesett az íróasztal alá. Clinton neje okos nő, megbocsájtott, mert tudta, a Fehér Házban a férje nevén van bejelentve.  Volt egy kis durci, no meg ajtócsapkodás, de hamar kiderült az elnök népszerűségét alaposan feltornázta a Mónika légyott. A választók ugyanis azt szűrték le, hogy ni, csak a mi elnökünk is csak azt csinálja, amit amúgy mi is. S még ízlése is van.

Ez most arról jutott eszembe, hogy ez sunyi fotó premier plánban megjárta a hazai médiát.  Itt az északi végeken ki a frász tudta, hogy Győrben ki az első ember. Lám most már profilból, sőt hátulról is megismerjük. Mi kell még a győzelemhez. Legyen minden jelöltről egy hasonló családiasan férfias vagy férfiasan családias fotó a kampányban. S a hölgyek se maradjanak ki ebből.

Ki ne feledjem , nemrégiben bejárta a világot Merkel lánykori meztelen fotója.  Nagy nudista volt a kelet német érában.  Tényleg csinos a képen, ezzel , csak ezzel még választást is nyerhetne Németországban.