Ez a mezőkövesdi XXL shop – itt találja meg azt amit szeretne – ha nem tudja mi az itt eszébe jut
Ha egy ablak kell és hozzá egy labda amivel berúghatja, itt a kettőt együtt olcsóbban megkapja
Tényleg jól jár aki ide jár…a héten ez volt a legnagyobb felfedezésem

Sajnos magam is elég lomos vagyok. Gondban lesz a családom, ha majd egyszer a cuccaimat kell válogatni, szelektálni. Egy hulladékgyűjtő konténer kevés lesz. Mégse tudok ellenállni, ha egy lomis áruházat lelek. A minap a sztrádáról letérve Mezőkövesden egy csaknem olyan nagy használt cuccokkal teli áruházat fedeztem fel, mint amilyet Bécsben láttam. Tudni kell, hogy ide nem azért járunk, mert valamire szükségünk van. Egy frászt, egyszerűen hajt a vadászszenvedély.  Azért nézünk be, hátha felfedezünk valamit, olyat, amink nincsen, de nekünk most ezt életbevágóan fontos. A birtoklás vágya a tárgyak iránti vonzódásunk netovábbja itt valósulhat meg.

Jómagam egy nagy dobozra való holmival gazdagodtam néhány ezer forintért. Például vettem egy gipsz Mikulást, feleségem ugyanis ezeket gyűjti. Találtam két óriás bögrét, amire már régen vadásztam. Ja és ne feledjem bagóért jutottam hozzá egy márkás hordozható, monitoros DVD lejátszóhoz. Szinte originált állapotban van. Ha nem látom, ezeket sose tudom meg, hogy éppen ezekre van szükségem télvíz idején. Ha időm engedte volna akár egy órát is böngészek Keresztesi Csaba vállalkozó út menti hangárjában. Bútorok, szerszámok, vasalógépek, háztartási eszközök és minden egyéb, amelyre a nyugati szomszédjaink már ráuntak és kihajigáltak, de még épek és használhatóak itt potom pénzért, akár alkudozva is megvehetjük.  Ne feledjük, lefelé kell licitálni, hogy mind az eladó és a vásárló is azt higgye csuda jól jártak.

Szóval, ha nincs jobb dolguk, és valami olyat szeretnének, amiről még nem is hallottak, s nem is tudnak, akkor keressék ezt az áruházat Mezőkövesden. Az autópályáról letérve el se téveszthetik, messziről kirí az ipari övezetből.