Múltba révedő – idén januárban ezeket osztottam meg  – folytatom az album lapozását
A bennfentesek már tudják, hogy a Magyari Zsidó Közösség, leánykori nevén az EMIH – most változtattak nevét a nagyobb kavarás kedvéért ajándéka kapták a volt BM óvodát a miskolci Kazinczy utcán. A gázszámláról viszont megfeledkeztek – több százmillió fáj majd a felújítása.

Az idén januárban megjelent képek közül válogattam. Egy kis visszatekintő. Balról Görömbölyi Laci kolléga aki évekig vezette az Északot, mellett Balázsi Tibor is aki szintén elmondhatja magáról, főszerkesztő volt a megyei napilap élén. Majdnem egy hónapig .  S én a még boldog békeidőkben amikor még csak úgy martuk egymást, hogy nem tudtuk mit hoz a jövő.

Próbakártya westel gsm. Enyém volt a 19. sorszámú. Ezek még nagy kártyásak voltak. A hívószámom 3010 069 volt harmincas előhívóval. Kezdetben csak hatjegyű számok voltak. Ma is él , kilencessel . A 18. Göncz Árpádé volt.
Elfoglaltuk az Északot -a Déli Hírlapé lett az első emelet. Pontosan 2002 május elsején.
Alaxainé dr. Oláh Annamária a miskolci önkormányzat alpolgármestere a férjével a Déli egyik rendezvényén
Ez idén januárban – Koncz Ferenc és Füzeséri József Szikszó polgármestere
Búcsú Laci bácsitól a Déli alapító főszerkesztőjétől
Még idén januárban abban a reményben, hogy a tisztelt ügyészség nem emelt vádat ellenem. Mentségükre szóljon, hogy akkor még nem tudhatták előre, hogy az ellenem támadó egyébként nem egy szokványos rendész. Előttem egy főügyészt rángatott ki a kocsijából most októberben meg hajléktalanokat bántalmazott. Filmre vette, legyen mivel büszkélkednie. Rólam is csinálhatott volna egy werkfilmet.
A főnökkel – dr. Boross Péterrel Budapesten -nosztalgiáztunk. Már a könyv is készen van, de jövőre telik le a harminc évre szóló titkosítás.
Ez is egy élmény volt.
A miskolci City hotelben az újonnan megválasztott országgyűlési képviselőkkel. Ez az a második Orbán kormány megalakulásakor volt, abban a reményben, hogy a egy új harmonikus kapcsolatot építünk a média és a politikusok között. Nemrégiben ebben a körben újra találkoztunk – éppen dr. Iván Lászlónál( jobb szélen) – mindannyian azt mondtuk, nem rajtunk múlott, hogy nem úgy sikerült ahogyan elterveztük.