Most jó a mezőcsáti strandon – amikor fejünkre száll a hópehely – lazuljon a termálfürdőben – Kerényi László hangulatteremtő képei

Ha hétvége akkor Mezőcsát, a szívem csücske. Sokan vagyunk úgy , hogy ez a ország legcsöndesebb, legnyugodtabb, igazán családias hangulatú gyógyfürdője. Akik egyszer is felfedezték azok visszajáró vendégek. Kellemes gyógyító a vize. Úgy tartják minden nyavalyára hatásos. Az egész heti robot után nincs kellemesebb mint a szabadban a meleg vízben ücsörögni, diskurálni, miközben a fejünkre száll a hűs hópehely. Próbálja ki! Amit erről tudni kell azt most itt megtalálja. Kerényi László barátom fotóival illusztrálva biztosan kedvet kap egy itteni ellazuláshoz. Felüdüléshez, a felfrissülésre.

Nyári nyitva tartás (május 30-tól szeptember 14-ig):
Keddtől Vasárnap 9:00 – 17:00

Téli nyitva tartás (fedett medence, szeptember 15-től május 29-ig):
Péntek 15:00 – 22:00
Szombat, Vasárnap 9:00 – 17:00

A családias hangulatú termálvizes strandfürdőnk 5,5 hektár parkosított területével és a köré épült üdülőteleppel sok nyaralónak és ide látogatónak nyújt pihenést és gyógyulást. A fürdő területén 3 medence (az egyik fedett) és egy pancsoló várja a fürdőzőket 300, 200, 160 (úszó, termál, fedett) négyzetméteres vízfelületével. A 2000-es évek elején épült fedett uszodánk medencéjét télen meleg, nyáron hideg vízzel feltöltve egész évben fogadjuk az úszás szerelmeseit. A strandfürdő területén szálláshely is található, így vendégeink akár az éjszakai órákban is fürödhetnek. A kültéri medencék mellett szépen gondozott, hangulatos pihenőhelyeket alakítottunk ki fákkal, bokrokkal övezve. A fürdőt szívesen veszik igénybe mind a külföldi, mind a belföldi családok és idős emberek egyaránt, akik között sok a visszatérő vendég.

Strandunkon főleg a nyugodt, csendes, családias kikapcsolódást kereső látogatók találják meg számításaikat. Házias konyhánk hideg-meleg ételekkel és italok széles választékával gondoskodik kedves vendégeink ellátásáról. Jó gondolat eljönni hozzánk, ha pihenésre és egészsége megóvására vágyik. A stresszoldó meleg fürdő nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, termális, lágy vize, valamit a fiatalokra és az idősebbekre is jótékony hatású úszás mellett szervezete ellenálló-képességét erősítheti szaunáinkkal is. A mindennapok folyamatos feszültségét megszakítva, iktasson be egy kellemes pihenést termálfürdőnkben. Udvarias kiszolgálással és mérsékelt árakkal várjuk.