Itt a Helló Taxi – minden utas után nagytakarítás – védőfelszerelésben vezetnek a pilóták -megrendelésre is dolgoznak

Porcsalmi Péter( Helló Taxis) barátom telefonálta, hogy a miskolci taxisok úgy mint az egészségügyi dolgozók nem hagyják el a drosztokat. Ha hívják őket mennek. Maszkban és kesztyűben vezetnek, felszerelték magukat az összes fellelhető fertőtlenitő szerekkel és minden utas után egy gyors és alapos takarítást végeznek. Mivel valamennyien családosok, s maguk is féltik a szeretteiket nagyon ügyelnek az utasaik egészségére is.

A diszpécserközpontban nem válogatnak a hívások között. Sőt most újabban a bátrak között is a legbátrabbak, ha kérik bevásárolnak, házhoz viszik amit megrendelnek.  Bővítik a repertoárjukat, a bezárt vendéglők éttermek menűit is rendszeres pontosággal kiszállítják.

S most egy különös albummal is meglepik az Olvasóinkat – ők is megküldik a maszkos képeiket. Ha megjönnek kiteszük.

Prezentálva, hogy aki kilép a lakásából ne hagyja otthon az arcvédőjét és a kesztyűjét. Kérik mindenki vigyázzon magára, a Helló taxi valamennyi pilótája azt üzeni – vigyázzanak magukra – s, nagyon várják azt a pillanatot, amikor ismét visszatér a megszokott életünk és mindenki teljes felszabadultsággal taxizhat.