Jó, ha van egy hivatalos bumázska, ahogyan az oroszok mondják – a Best of fenntartja az ajánlását, de önmérsékletet kér – nem konkurálnak a tömegközlekedéssel – a ténylegesen rászorulókon segítenének
Mi nem mehetünk haza amikor szeretnénk
Jó az összefogás, tökéletes a partnerség a taxis társaságok között

Kákoczki Zsolt a Best of taxi vezetője jelezte tegnap, hogy ebben a rendkivüli helyzetben a maguk módján segítenek  az egészségügyben dolgozókon. A 4s Véd zrt támogatásávan ingyen hozzák viszik a munkába – hangsúlyozom a munkába azokat a fehérköpenyeseket, akik most nem tudnak a buszjáratok menetidejéhez igazodni. Nemes felajánlás. Ám arra nem számítottak, hogy akadnak akik ezzel a kedvezménnyel megpróbálnak visszaélni.

Ezért most újragondolták mindezt, s kérik az érintetteket, hogy a főnöküktől kérjenek egy igazolást, jogosultak e erre a szolgáltatásra. Kákoczki Zsolt hansúlyozza sem se a kollégái nem akarnak visszakozni, nem kedvelik a bürokratikus megoldásokat, igazából nem papirokat szeretnének gyűjteni, csupán elvárják a támogatottak önmérsékletét. Különben teljes odaadással folytatják a gáláns kezdeményezést, de a buszokkal , villamosokkal nem akarnak konkurálni. Hálásak a kormányzati adókedvezményekért, de a megcsappant forgalom miatt maguk is aggódnak a családjuk megélhetéséért. Tehát a kölcsönös bizalom érdekében továbbra is várják az egészségügyi dolgozókat,  de legyen náluk a “bumázska” a kórházi vezetőjüktől.

S ki ne felejtsem, a Best of úgy mint a Helló taxi is rácuppant az ételkiszállításra.  Most koordnálnak a vendéglősökkel, hogy a diszpécsereknél is lehessen rendelni bármilyen menűsort. Ha az üzlet beindul, kiróbálom, hol a legjobb most a töpörtyűs, juhtúrós sztrapacska. A kedvencem. A duplaadagos. Na melyik taxi szállítja ki a leghamarabb?  Verseny indul!