Száraz edzés lesz az idén a kertben – a vasalódeszkán az új evezőkkel csapkodom a szúnyogokat – a Magyar Posta kérésére elnézek – jó lenne ha a csónakomat meglelnék
motorcsónakom

Nosztalgiám támadt a csónakázás iránt. A fenti képen látható remekművet emlékezetem szerint Varga Zoltán barátom készítette Miskolcon, a diósgyőri mühelyében. Jó sok szép nyarat töltöttün együtt ezzel a négyszemélyes vizi járművel. Amikor jöttek a balatoni vizirendőrök már is átkapcsoltam elektromos üzemmódra. Ullik Béla barátom olyan hatalmas akkumulátort adott amellyel egyszerre három T54-es tankot is beindíthattam. Ketten cipeltük le a partra. Érdekes, hogy lemerülve is annyit nyomott mint csurig töltve. Igaz, hogy ezzel vízi síelni aligha lehetett, de a komotos járása egy élmény volt. A villamos motoron két fokozat volt, egy nyúszis és egy teknősbékás. A teknőccel Szárszóról Őszödöt és Földvárt oda vissza simán meg lehetett járni.

Kevés, elnézek, de a pénzemért a csónakot küldjék, az evezőkért cserébe
Nehéz kiolvasni, a sok fertőtlenítőtől… csak magam fél óráig sterilizáltam .

Na, szóval bezártságomban én született nagyokos a Wish portálról rendeltem egy virusmentes kínai gumicsónakot, amelyre bármikor felszerelhetek valamilyen motort. Előrefizetéssel, precizen, visszaigazolták, a pénzemet már is lenyúlták, tehát nyugodjak le. Majd tegnap megérkezett  a két csomag, próbáltam a családom elől rejtegetni, de alig vártam a kibontást.

Most tessék figyelni, küldtek két pár kajakos evezőt. S mindkét csomagon rajta van a magyar posta figyelmeztető levele – szabványban – hogy a küldemény sérülten érkezett, átcsomagolták és elnézésemet kérik. Ha gondom van hívjam a Budapest 767 8282 -es telefonszámot. Persze, ezen csak annyit mondanak, hogy a túlterheltség miatt próbáljak emailben panaszkodni. Most itt tartok,  Ahogy elnézem az összerakhatós evezőimet az idén már csak szárazedzés lesz. A vasalódeszkán ülve, a kertben csapkodhatom a szúnyogokat a lapátokkal.  Szerencsére két párat küldtek, a család is besegíthet. Egy közös élmény sokat segíthet a jelenlegi lelkiállapotomban. Egyébként el se tudom képzelni mi lett a felfújható gumicsónakkal, esetleg a postán tesztelték, s vírusgyanús  lett…?