Kiadó, azonnal beköltözhető lakás Miskolc belvárosában – tulajdonosa számlaképes – irodának is megfelelő
lottóház4

Ilyen is régen volt.

Valahányszor meghirdettük ezt a miskolci lottóházi lakást nyomban egy tucat jelentkező volt. Jelenleg viszont egyetlen komoly érdeklődő se jelentkezett. Az ár miskolci viszonylatban szolíd, a rezsije minimális és minden közműszolgáltatás mérőórás. Teraszos, az avasi panorámára és kétszoba hallás harmadik emeleti lakás berendezett , mosógéptől, a hűtőig minden megtalálható benne. Természetesen légkondicionált. Az épület kétliftes , s a lakóközösség barátságos, szolidáris és  elsőosztályú, ehhez hasonló régi téglaépítésű csótánymentes lakás elég ritka errefelé. Nem titok a kiadó szondázza a leendő bérlőt úgymint vica verze. Ez érthető, érdemes megkérdezni, hogy miért távoznak az előző bérleményből.

Senki nem szereti nagycsaládosoknak kiadni, őket ugyanis védi a törvény a kirakástól, még akkor is ha elmaradnak a bérleti díjjal. Ha csak nem kötnek közjegyző előtt egy szerződést miszerint peren kivül  egyezkednek  vitás esetekben. Nem drága ez az elővigyázatosság, s nagyon megéri.

Ez a lottóház, erkélyes az Avasra néző szobák
Hálószoba
Nappali

Van aki nem szivesen fogadja be a kisállatokat, mi nálunk ez se gond.  S nem kell megsértődni, ha az első találkozáskor rákérdezünk, s miből fizetik a bérletet, van e biztos jövedelmük. Mostanában ugyanis nem ritka, hogy az évek óta rendesen fizetők is haladékot kérnek mert átmenetileg munkanélkül maradtak, s senki segítségére nem számíthatnak.

lottoh4
Felszerelt konyha
Fűrdőszoba

A képeken látható lakás alapáron havonta nyolcvanezer forint. A közös költsége hatezer. Ezen felül minden egyéb fogyasztás szerint fizetendő. Jó esetben a parkolás is megoldható a ház alatti teremgarázsban.

Akit érdekel 20 2192391   vagy 30 200 9976 telefonszámokon jelentkezhet. Azonnal költözhető.