CREPPY – ÉLMÉNY MUNKAHELY 2020 –  a palacsinták ezerszínű világában – itt nemcsak a töltelék a fontos

Az országos turisztikai különlegességként aposztrofált, miskolci Creppy PalacsintaHáz és a szomszédságában található vadonatúj Creppy Center egyre több szakmabeli munkakeresőnek, különleges csapattagnak kínál élmény munkahelyet.

 A Creppy Palacsintaház Miskolcon, az avasi pincevilág szívében vívott ki magának egyedülálló elismertséget az elmúlt több mint egy évtized során. Mára a régió egyik fő turisztikai, gasztronómiai attrakciójaként emlegetik, amiért érdemes Miskolcra látogatni.

 A közvetlen szomszédságában található, vadonatúj Creppy Center a világon egyedülálló palacsintás gasztro központ, mely számos funkcióval várja a palacsinta rajongókat, a Creppy élményre vágyókat. Rendezvényterme akár száz fős események lebonyolítására alkalmas, különleges hangulatú terasza több mint hatvan embert tud kiszolgálni. Csúcstechnológiával felszerelt konyhája a két egység háttér feladatait látja el maradéktalanul, illetve oktató konyhaként is funkcionál. Ezen túlmenően az egyedülálló Creppy franchise központjaként, bázisaként működik.

Munkatársaink professzionális oktatási rendszer alapján, precízen képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik egy fiatal, dinamikus, vagány csapatban nyújtják nap, mint nap a Creppy élményt.

Fontosnak tartom, hogy a Creppy minden területe folyamatosan maximális teljesítményen üzemeljen, amelynek célja, hogy minden nap a legmagasabb minőségben kapják meg vendégeink a Creppy palacsintáinak gasztroélményét. Ezt a remek szakemberekből álló csapatunk prezentálja nap, mint nap” – nyilatkozta Oszlánczi Réka a palacsintás márka megálmodója, a Creppy vezetője.

 A Creppy vezetői méltán lehetnek büszkék az étterem felszolgálóira, szakácsaira és egyéb, fontos munkakörökben tevékenykedő dolgozóira, akik egyre ismertebbek szakmai körökben, és országszerte jó hírét viszik a különleges étteremnek. A cég alapfilozófiája a legfrissebb újítások felkutatása, alkalmazásuk megfontolása és bevezetése. A Creppy PalacsintaHázban és a Creppy Centerben is egy innovatív technológiákban gazdag konyha szolgálja ki a vendégeket, ahol mindig a legújabb fejlesztésű gépek, eszközök állnak a szakácsok és felszolgálók rendelkezésére. 

 A Creppynél munkavállalóink régiós viszonylatban kiemelkedő bérezéssel rendelkeznek, amelyhez társul az a karrierív, amelyben minden munkavállaló megláthatja az előrelépés lehetőségeit, illetve azt, hogy velünk nyugodtan tervezhet hosszútávra. Lényeges megtartó erő a különleges csapat, amely igazán különlegessé varázsolja a Creppyt, mint munkahelyet” – tette hozzá Oszlánczi Réka. 

A Creppy nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók képzésére, tudásuk fejlesztésére. Szívesen alkalmaznak pályakezdőket, illetve már tapasztalattal rendelkező munkatársakat is, akik a szaktudást széles körű alapképzések és rendszeres továbbképzések során tudják elsajátítani.

A számos szakmai oktatáson, illetve a kötelező tájékoztatásokon túlmenően hangsúlyt helyeznek a személyiségfejlesztő, kommunikációs és a szakterülethez közvetlenül, vagy közvetetten kapcsolódó tematikájú tréningekre is. A hagyományosnak mondott toborzási csatornákon túlmenően elkezdődött egy hosszú távú együttműködés a régió szakiskoláival, ahol már a tanulmányi évek alatt bekapcsolódunk a fiatalok szakmai fejlesztésébe. Ezzel az iskola befejezését követően kiváló munkalehetőséget tudunk biztosítani a számukra kiemelkedő fizetéssel és tervezhető karrierívvel” – mondta Oszlánczi Réka. 

Jelentkezés: https://miskolc.creppy.hu/karrier