Ha nem talál szakmunkást -segítenek az ukrán közvetítők –  szuperajánlat a határon túlról – hívja Attilát

Jómagam tapasztalatból tudom, hogy sok fővárosi és megyénkbeli beruházás építkezés munkaerőhiánnyal küzd. Kevés a szakmunkás, a kőmüves, a burkoló és a villanyszerelő.  Több helyen a gépészek hiánya miatt húzódik az épületek átadása mint például Zuglóban a Herminabau passziv házaknál. Nos, akkor ukrán magyar barátaink ajánlata a legjobbkor jött.  Figyelem a lenti elérhetőségen a nap minden szakában az érdeklődök rendelkezésére állnak.

“Engedelmével , szeretnénk együttműködési ajánlatot tenni ukrán munkaerő Magyarországon törtenő munkábaállitásának tárgyában.

2014 óta hivatalos munkaviszony létesitésével foglalkozo cégek megrendelésére dolgozunk,de tudunk biztositani munkaerőt egyenesen az iparvállalatok számára is saját állományba.

Termelőipar és épitőipar szakirányban folytatunk gyűjtest(toborzást) Ukrajnában ,kölcsönzes, közvetités valamint egyszeri megbizási szerződes konstrukcióban egyaránt.

Szolgáltatasaink teljesen ingyenesek a jeloltek szamara,sot tamogatjuk oket,szallitassal,szallassal,ugyintezessel,dokumentumok forditasaval stb

Szigorú,többlépcsos felvételi rendszerrel dolgozunk,mely jelentősen csökkenti a kétes elemek bekerülését,többéves munkatapasztalattal rendelkező szakember interjúztat mindenkit,illetve a mindenkori megrendelő igényének megfelelően teszteljük is a jelölteket.

Mi végezzuk a céliranyos reklámkampányt és tényleges toborzást egész Ukrajna területéről(Dnepropetrovsk,Harkov,Cherkassy,Lvov,Ivano Frankovsk,Sumi,Vinnitsa stb területein dolgoznak kapcsolattartóink és beszallitóink) valamint az adminisztrációt.

Az Ukrajnában szükség esetén készitendő iratanyagokkal(büntetlen előélet igazolás,orvosi vizsgálatok,munkakönyvek forditása stb) is mi foglalkozunk.

Adatbázisunk jelentős,állando aktualizaciojával telefonos asszisztenseink 24 orában foglalkoznak.

Ezenkivül foglalkozunk termelési szakanyagok forditásával is,kétnyelvű forditó munkatársaink helyszini tevékenységet is tudnak folytatni az új munkavégzőkkel műszakba járva vagy az oktatást tolmácsolva.

Rugalmas munkamódszerünk lényege,hogy a mindenkori megrendelő igényeihez alakitjuk tevékenysegünket a maximális hatékonysag érdekeben.

Magyarországon belül egyebek között a nyiregyházi Hübner,a sárvári Flextronics,a gödi Samsung, váci Zollner,a szombathelyi TDK Epcos,a nyergesújfalui Zoltek , a tiszaújvárosi Jabil vállalatoknak valamint a magyar Posta számára biztositottunk eddig munkaerőt,hogy csak a nagyobb projektjeinket emlitsem.

Rendelkezünk szakemberekkel (villanyszerelők,mérnökök,hegesztők,műszerészek)illetve egyszerű betanitott operátor munkakörbe helyezhető személyekkel egyaránt.Urak,hölgyek,házaspárok,18-50 év között.

Ukrajnában bejelentett magánvállalkozásunk van,tudunk számlát adni,amennyiben szükséges.

A személyek szallitásában is tudunk segiteni,8  egyenként nyolcszemélyes busszal rendelkezünk(számlát szintén tudunk adni)

Ezenfelul teherszallitassal is foglalkozunk,Europabol Ukrajnaba 3200 kg ig jarmuvenkent.

Magyar szamlakepes Kft-vel is rendelkezunk az ukran vallalkozas mellett.

JELENLEG A MUNKAEROT TESZTELHETJUK IS (CORONAVIRUS-TESZT)

Telefonszamok: +380 95 124 32 20 /+36 30 744 20 58

Skypom Christophori309

Tisztelettel,Christophori Attila ugyvezeto igazgato

A&A Working Group Ukraine  /  A&I Working Group Kft (Budapest)

GOLD RESERVE OF HUMAN RESOURCES”