Megmondom a frankót – cifráztunk a rendelésen – a Murphysben nem érhet csalódás

Nemrégiben egy privát közvéleménykutatás eredményeként összeállították Miskolc legnívósabb vendéglátóhelyeit. Természetesen a rangsorolásban elsőrendű szerepet kapott az étterem konyhája, de azt is figyelembe vették, hogy van e nyári terasza és milyen a parkolási lehetőség.

Mi bennszülöttek akik már valamennyi helyet teszteltük azt is néztük, pontoztuk, mennyire stabil a színvonal.  Mindenki tudja egy egy jó szakács kreativitásával csodákra képes.Afelszolgálók  figyelmessége  meg  aranyat  ér.

Rántott sajt
Guszta a krumplipürés tálalása
Eredetileg a csípős rántott karajhoz burgonyapürés dukál, de ha a vendég talérral kéri, akkor azzal hozzák.

Házi versenyünkön a Május 1. úti Murhpys már régóta az élvonalban vezet. Jómagam külön értékelem azokat a helyeket, amelyekre messziről jött vendégeimet bármikor, nyugodtan meghívhatom, s utána nem győzöm learatni a dicsőítő elismeréseket. Így aztán családi események alkalmával csak itt jövűnk össze.

Mint most is a  – nem mondom meg hányadik házassági évfordulónk alkalmából is. Megmondom  a frankót – étlapról választottunk, de minden éteknél kértünk egy kis cifrázást. Mondjuk a csípős rántott karajhoz sajt helyett zöldborsmártást kértem. Ez a kedvencem. Mindannyian kedvünkre variáltunk – s mint ahogyan megszoktuk, itt a felszolgáló nem mondta, megkérdezem a séfet, lehetséges e a változtatás. Minden fogás gyorsan, frissen jött, s egyszerre. Nem kellett egymás tányérjáról csipegetnünk. Bravó!