Miskolcon már a harmadik e-lakáspályázat indul hétfőtől
Herminalakás kész

 

A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a járványügyi veszélyhelyzetben a cégcsoport informatikai szakembereivel együttműködve, létrehozott egy elektronikus pályázati rendszert, mely lehetővé tette az üres lakások megtekintését, a felújítási költségvetések megismerését elektronikus úton, személyes kontaktus nélkül.

 

Az áprilisi és augusztusi meghirdetés után a mostanira is csak elektronikus pályázatot lehet benyújtani.  A november 16-án induló önkormányzati lakáspályázat, 30 piaci elvű lakás bérbeadására ad lehetőséget.  A meghirdetett lakások a város különböző pontjain helyezkednek el, az Avasi-lakóteleptől egészen a Diósgyőri Városközpontig, de számos belvárosi lakás is található közöttük. A lakások bérleti díja – a fekvésüktől, építési technológiájuktól, illetve az épület felújítottságától függően – 690.-940.- Ft/m2/hó között alakul. A lakások különböző mértékben felújításra szorulnak.

 

Az elektronikus pályázati rendszer elérhetőségét hétfőn teszi közzé a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a weboldalán:

http://ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu/

 

A linkre kattintva, előzetes regisztrációt követően léphetnek be az e-pályázat rendszerébe, ahol a feltöltött pályázati kiírás, fényképek és műszaki dokumentációk alapján nyerhetnek információt a meghirdetett lakások állapotáról, a fizetendő bérleti díjakról, a felújítási költségek bérbeszámításának lehetőségéről, valamint a szerződéskötés feltételeiről. A pályázat az elektronikus adatlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan benyújtható. A kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó dokumentumok csatolására nincs szükség, azokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

  • A pályázatok 2020. november 16.  8.00 órától 2020. november 30. 16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb 2021. január 31. napjáig kerül sor.
  • A pályázati kiírásban szereplő lakások közül legfeljebb 3 lakásra nyújtható be pályázat. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.
  • A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek:70/705-6230; 70/658-3396; 70/430-8681,

e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu