Az Apatigris tigris apukája hozta a formáját – a miskolci Erdős Ákos a sorozat producere – várjuk a folytatást
Apatigris.101.2020

Igy van az,amikor  alkalmanként még annak is  örülhetek, hogy elromlott a Telekomos tévékábelünk. Elment a jel, nézhetnénk a hangyás képernyőt, ha nem lenne felvevő boxunk.

Ám szerencsénkre ez is van így az elmaradt sorozatokba is belenézhettünk. Első meglepetés, hogy az ilyen inséges időkre tartogatott Apatigris nem is rosssz. Sőt, kifejezetten jó és szórakoztató. Pláne így egyszerre ledarálni a teljes sorozatott, mennyei volt.

A főszereplő a tigrisapuka hozta a formáját. Drámaian élvezetesen adta elő a  családját összeforrasztó korosodó férfit. S ami nekem még kitünt, hogy Erdős Ákos  – miskolci származású vállalkozó a sorozat producere. Mivel gyerekkorától ismerem – remélem ő az akire gondolok – mindig is tudtam bármihez nyúl az arannyá vál.

Most sem csalódtam.
Úgy az újságírásban, a nyomdászatban , a könyvkiadásban is megismerhettem már a tehetségét, s lám most már a filmezésben is megmutatta az oroszlánkörmeit – az Apatigris révén. Na ezzel aztán teljes az állatkerti fogalomzavar…

Erdős Ákos

Paprika Studios által készített sorozat showrunnere Herman Péter, vezető írója Köbli Norbert, rendezője Herczeg Attila, forgatókönyvírói Köbli Norbert és Csurgó Csaba, vezető operatőre Szőke Dániel, producer Herman Péter és Erdős Ákos.

A történet

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.