Hogyan léphetünk kapcsolatba elhunyt szerettünkkel – a fény az alagútban – ha pislákol a lámpa velünk van a szelleme
Bánya

Hogyan léphetünk kapcsolatba elhunyt szerettünkkel? /Fotó: ShutterstockHogyan léphetünk kapcsolatba elhunyt szerettünkkel? /Fotó: Shutterstock

Örökre elveszíteni valakit nagyon fájdalmas dolog, sokszor hiányzik, és vágyunk arra, hogy beszélgessünk egy jót vagy egyszerűen csak velünk legyen. Az emberek különféle módszerekkel évezredek óta beszélnek az elhunytakkal. A szellemekkel való kommunikációhoz nem kell szakemberhez fordulni, otthon is kipróbálhatunk néhány, a beliefnet.com által javasolt technikát a kapcsolatfelvételhez.

Tartsuk magunknál az egyik tárgyukatElhunyt szerettünk örömöt érezhet, ha meglátja, hogy az egyik személyes tárgyukat magunknál tartjuk. Például édesapánk óráját a karunkon hordjuk vagy édesanyánk kardigánját viseljük, amelyen még halványan érződik az illata. Ez egy nagyon világos jele annak, hogy gondolunk rá, igyekszünk élénken tartani az emlékét. A médiumok szerint a személyes tárgyak képesek megőrizni az elhunytak energiáját, és ezáltal megnyílhat a köztünk lévő kommunikációs csatorna.

Koncentráljunk az álmainkra

Egy képzeletbeli világ, amelyet éjszaka élünk meg, az egyik leggyakoribb találkozási lehetőség elvesztett szerettünkkel. Amikor arra a személyre összpontosítunk lefekvéskor, akivel kapcsolatba szeretnénk lépni, akkor álmunkban láthatjuk őt. Sokan emlékeznek az álmaikra, sokan viszont nem. Hasznos lehet, ha egy naplót vezetünk az ágyunk mellett, amelybe ébredés után gyorsan beleírjuk, hogy hol „jártunk” és kivel „találkoztunk” az éjszaka. Így sokkal könnyebb rájönni, hogy vajon mit üzenhetnek az elhunytak.

Írjunk nekik levelet

Az, hogy valaki fizikálisan itthagyott minket ebben a világban, nem jelenti azt, hogy nem tudunk vele beszélni. Az emlékeket életben lehet tartani. Ha tehetetlennek érezzük magunkat, próbáljuk meg elküldeni neki az üzenetünket. Írjunk levelet! Az irományt pedig tegyük le arra a helyre, ahol gyakran járt, ahol szeretett üldögélni. Lehet, hogy működik, de lehet, hogy nem, az biztos, hogy sokkal jobban fogjuk magunkat érezni.

(A legfrissebb hírek itt)

Figyeljünk a különleges évfordulókra

Elhunyt szerettünk szellemének látogatása várhatóan egy jeles évfordulón lesz. Ezért nagyon figyeljünk a különleges dátumokra, a születésnapokra, a házassági évfordulókra, az elhalálozás napjára. Ezekben az időpontokban nagyobb a valószínűsége, hogy meglátogatnak bennünket. Ilyenkor figyeljünk a tőlük jövő jelekre!