TAROLÁS – ÚJ PSZICHOAKTÍV ANYAGGAL KERESKEDŐ DÍLEREKET FOGTAK EL A RENDŐRÖK BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYÉBEN

Négy dílert fogtak el a nyomozók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az új pszichoaktív anyaggal kereskedő férfiakat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi-, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Alosztálya összesen négy férfival szemben.

Az elmúlt időszakban, azaz elfogásáig egy 37 éves edelényi férfi Izsófalván, Edelényben és a környező településeken árulta a szert, továbbá egy 28 éves szendrői férfi helyben terített. A harmadik, 43 éves szendrői díler Edelényben és vonzáskörzetében kereskedett a tiltott anyaggal, az úgynevezett Herbál, és Ható nevezetű szerrel. Mezőkövesden egy 38 éves férfi helyben és Zsóry-üdülőtelepen elfogásáig legalább 800 átadást bonyolított le a vevőkörében.

Az ügyekben illetékes hatóságok az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tettek letartóztatásuk ügyészi indítványozására.